قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

قیامت از دیدگاه علم و قرآن- نظریه جدید-قسمت اول

 

مقدمه نوشتار


در قرآن مجید موضوع مرگ به دو مفهوم آمده است. اول مرگ همراه با حیات یا موت و الحیات به عنوان یک قانون طبیعی که اساس حیات کلیه موجودات وانسان با این قانون کلی تداوم می یابد - تَبَارَکَ الَّذِی بِیَدِهِ الْمُلْکُ وَهُوَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ الَّذِی خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَیَاةَ لِیَبْلُوَکُمْ أَیُّکُمْ أَحْسَنُ عَمَلاً وَهُوَ الْعَزِیزُ الْغَفُورُ- والا مقام است خدائی که فرمانروایی جهان مادی از اوست و سیطره قدرت او تمام جهان را فرا گرفته همان کسی که مرگ و حیات را پدید آورده است تا شما را دربوته آزمایش برای رسیدن به بهترین عمل قرار دهد و او آمرزگار و بخشاینده است سوره ملک آیه 1و2. در قرآن از خلق موت و الحیات بعه نوان یک پدیده سخن به میان آورده است و استمرار آن برای آزمایش احسن عملا است.

دوم مرگ به عنوان پایان زندگی دنیا. مرگ به این مفهوم همیشه با قیامت و روز جزا آورده شده و مرگ تذکری است به انسان که قیامت  حق است و می آید و با توجه به قیامت انسان باید رفتار و کردار خداپسندانه داشته باشد. موضوع موت و الحیات مفصلا در مقاله موت و الحیات به عنوان یک پدیده تجدید شونده در قرآن بحث شده است و این مقاله به موضوع دوم یعنی قیامت از نظر علم البته علم فیزیک و زیست شناسی و قرآن بحث می شود که انشاء لله در چند مقاله و به مرور در سایت منتشر میشود. 


مرگ به عنوان مقوله مستقل و تفکیک از قانون یکپارچه موت و حیات در آیات  بی شماری آمده است و هر کدام با توجه به متن و سیاق آیه مفهوم خود را دارد. قبل از پرداختن به این موضوع اشاره ای کوتاه به تناسخ در قران داشته باشیم که ذهن را از آن پاک و خالی کنیم تا بتوانیم با وبال خاطر به مطلب خودمان به پردازیم. مسئله زنده شدن دو باره یک انسان خاص بعد از مرگ و در زمین  یک امر قانونمند حیات نیست. به عبارتی تناسخ یعنی زنده شدن دو باره یک فرد و یا  افراد خاص بعد از مرگ طبیعی و این خلاف سنت الهی است که در آن تغییری و تبدیلی نیست. مواردی که قرآن اشاره کرده یک پدیده خاص خارج از ضوابط و قوانین حاکم بر جهان مادی است که امری است استثنایی و معجزه است که در ارتباط  با پیامبران الهی است که خداوند متعال در برهه ای از زمان برای نشان دادن قدرت خود و از آن برای هدایت بشر استفاده کرده است. زنده شدن تعدادی از افراد بنی اسرائیل و با حضور حضرت موسی (ع) یک معجزه است و یک استثناء مانند تبدیل شدن آتش به گلستان برای حضرت ابراهیم (ع) و اژدها شدن عصای حضرت موسی (ع) و امثالهم این ها را نباید به حساب کلی و قانون طبیعت گذاشت. خداوند متعال در دوران  گذشته  که  رشد و شعور انسان برای درک واقعیت توحید و معاد در مراحل اولیه قرارداشته است از معجزات استفاده کرده است. اگر این معجزات در دوران گذشته اتفاق نمی افتاد مسئله توحید و معاد و قدرت ذات باری تعالی جا نیفتاده بود و چنین شد که بر باور مردم نشست .

کلمات قیامت و معاد از بدو خلقت انسان و همزمان با ظهور آدم به عنوان اولین انسان تکامل یافته و سایر پیامبران ادیان توحیدی همراه با بسیاری از مفاهیم و کلمات قرآنی مانند هفت آسمان، خلقت کیهان در شش روز و امثالهم در فرهنگ بشر امروز وارد شد ولی به دلیل عدم رشد فکری و نبودن امکانات ثبت و ضبط ، این کلمات در اذهان انسان ها باقی میماند و به مرور زمان ماهیت و اصالت خود را به عنوان سند دست اول کلام خدا از دست می دهد و با خرافات و برداشت های ذهنی افراد مخلوط و به نسل های آینده منتقل شد. در زمان حضرت رسول اکرم (ص) انسان با پیشرفت های علمی خود به شعور تکامل یافته تری دست یافته و توانسته است اطلاعات خود را به طرق مختلفی ضبط و ثبت نماید. بنابراین زنجیره نبوت و رسالت پایان می پذیرد و کلام خداوند دست نخورده برای نسل های آینده محفوظ و منتقل گردید. امروزه انسان توانست دانش خود را نسبت به پدیده های جهان مادی بالا ببرد و درعصر حاضر دیگر نیازی به معجزه نمی باشد و کلام خداوند معجزه است. البته مواردی در طبیعت اتفاق می افتد که امری خارق العاده است چرا خارق العاده، زیرا از چهارچوب قوانین مادی بیرون است اینها  اموری است که تحت اراده و امر خدا انجام میشود و باز جنبه معجزه دارد ولی نه بصورتی که در زمان پیامبران الهی رخ می داد و نه برای هدایت انسان ها.

داستان خضر نبی و حضرت موسی (ع) نمونه آن است که همچنان ادامه دارد و حاکی از اراده  قدرت ما ف وق جهان مادی است و خواست الهی است. بنابراین زنده شدن مردگان در گذشته صرفا یک امر استثنایی و معجزه و خارج از قوانین طبیعی بوده است و جنبه عمومی نداشته است و این ارتباطی با تناسخ به عنوان یک پدیده مستمر ندارد. با پایان یافتن  استمرار پروسه نبوت با مبعوث شدن حضرت محمد (ص) بعنوان خاتم النبیین  خداوند با کلام خود در قرآن مجید معجزه می آفریند و پوشانندگان حقیقت را یعنی کسانیکه واقعیت های قرآنی را  می پوشانند بر طرف میکند.

وَيُرِيدُ اللّهُ أَن يُحِقَّ الحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ وَيَقْطَعَ دَابِرَ الْكَافِرِينَ. "خداوند این چنین اراده کرده که با انتخاب کلمات حق را بیان کند"

کلمات در مفاهیم قرآن نقش اساسی بازی میکنند. البته باز هم تاکید میشود قرآن کتاب هدایت بشر است نه تشریح علوم طبیعی و فیزیک. منتهی از معجزات خداوند است که لابلای متون ارشادی کلماتی خاص بیان میکند که ما را به سوی مطلب علمی سوق میدهد و صرفا برای تشحیذ ذهن و تعقل است. این کلمات متشابهات هستند و با پیشرفت علوم طبیعی به مرور ماهیت کلمات روشن میشود پس موارد استثنا در زنده شدن قومی آنهم در حضور یک پیامبر را که معدود هستند باید به حساب معجزه گذاشت و ارتباطی با تناسخ ندارد.

أَلَمْ يَرَوْا كَمْ أَهْلَكْنَا قَبْلَهُم مِّنْ الْقُرُونِ أَنَّهُمْ إِلَيْهِمْ لاَ يَرْجِعُونَ- وَإِن كُلٌّ لَّمَّا جَمِيعٌ لَّدَيْنَا مُحْضَرُونَ مگر نديده‏ اند كه چه بسيار نسلها را پيش از آنان هلاك گردانيديم كه ديگر آنها باز نمى‏ گردند (۳۱-یاسین. این آیه دلیل محکمی است که آنان که هلاک شدند دیگر تحت هیچ عنوانی زنده نمی شوند و همگی در پیشگاه خداوند ظاهر میشوند. ابتدا آیات چند در مورد مرگ و زنده شدن در قیامت نقل میشود و سپس وارد شیوه های احتمالی علمی آن میشویم که خداوند متعال به چه روش علمی مجددا زنده میکند.

دو نظریه قابل تصور است.

اول خلق جدید بر اساس نظریه تله پورتیشن کوانتومی ، دوم براساس نظریه جهان موازی و هر دو بر پایه  کتاب مبین یا نظام ذخیره اطلاعات یا به اصطلاح علمی امروزی ذخیره شده در هارد دیسک فوق العاده عظیم خلقت استوار هستند. با اشاره به آیات قرآنی در سوره جاثیه  و سوره یاسین  که مراحل قیامت بر اساس زمانبندی شرح داده شده  بحث درباره قیامت را شروع میکنیم. آیات زیر و ترجمه آن از سایت دانشنامه اسلامی استفاده شده –سوره جاثیه آیات 22 الی 29


وَخَلَقَ اللَّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ بِالْحَقِّ وَلِتُجْزَى كُلُّ نَفْسٍ بِمَا كَسَبَتْ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ -22

"و خدا آسمانها و زمین را به حق بیافرید تا هر کسی را برابر کاری که کرده است پاداش دهد و به آنها ستم نشود" (توجه شود به متن آیه خلقت آسمان ها و زمین برای امر قیامت صورت گرفته است. حال آسمان ها و زمین به معنی هفت جو زمین است یا کیهان باید به سیاق آیه توجه شود در اینجا با توجه به اشاره به قیامت و عملکرد انسان ها احتمال بیشتر منظور جو و زمین است چرا که در آن امر حیات اتفاق افتاده. امر حیات در هفت طبقه جو زمین(سموات) و زمین  صورت گرفته.


أَفَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ وَأَضَلَّهُ اللَّهُ عَلَى عِلْمٍ وَخَتَمَ عَلَى سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ وَجَعَلَ عَلَى بَصَرِهِ غِشَاوَةً فَمَن يَهْدِيهِ مِن بَعْدِ اللَّهِ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ -23
"آیا آن کس را که هوسش (هوی نفسانی)را چون  خدای خود گرفت و خدا از روی علم گمراهش کرد، و بر گوش و دلش مهر نهاد و بر دیدگانش پرده افکند، دیده ای ؟ اگر خدا هدایت نکند چه کسی او را هدایت خواهد کرد ؟ چرا پند نمی  گیرید "

اشاره زیبائی که خداوند میفرماید مختص دانشمندان علوم است نه افراد عادی. کسانی که با علم خود به جای بزرگی می رسند و پدیده مهم علمی را کشف میکنند. مثلا اعلام میکنند که کیهان خود خود را ایجاد کرده و نقش خداوند را انکار میکنند این نظر علمی آنها به آنها این جسارت را میدهد که خدا را منکر شوند که در حقیقت نظر علمی نیست هوس آنها است زیرا دانشمند تا یقین نداشته باشد اعلام نمیکند علم بر پایه یقین است. خداوند میفرماید از راه علمشان گمراه شدند. حال با این دید آیه را مرور کنید چقدر زیبا است .


وَقَالُوا مَا هِيَ إِلَّا حَيَاتُنَا الدُّنْيَا نَمُوتُ وَنَحْيَا وَمَا يُهْلِكُنَا إِلَّا الدَّهْرُ وَمَا لَهُم بِذَلِكَ مِنْ عِلْمٍ إِنْ هُمْ إِلَّا يَظُنُّونَ -24


"و گفتند: جز زندگی دنیوی ما هیچ نیست میمیریم  و زنده می شویم و ما را جز دهر هلاک نکند، آنان را بدان دانشی نیست و جز در پنداری نیستند. این یک ظن و گمان است که خارج از این دنیا خبری نیست آنها علم کافی در این مورد ندارند. (می گویند حیات دنیا یک مرگ و زندگی بیش نیست و دیگر خبری نیست آنها علم آن را ندارند .چیزی را می گویند که علم آن را ندارند و این یک خیال بیش نیست. خداوند نفرموده چیزی میگویند که نمی دانند.

اشاره به علم است آن هم ارتباط علمی قیامت را میرساند. دنیا و آخرت دو پدیده مادی هستند و در هر دو پدیده  حیات مادی شکل می گیرد. به استناد آیات بیشمار در قرآن بخصوص در سوره الرحمن و یاسین زندگی در آخرت ماهیت مادی دارد. انسان مومن از میوه جات استفاده  می کند گوشت بهترین پرندگان را تناول میکند. خیرات الحسنات دارد. بنابراین  انسان های مومن از مواهب مادی بهره مند می شوند پس آخرت دنباله همین جهان مادی است.
25
وَإِذَا تُتْلَى عَلَيْهِمْ آيَاتُنَا بَيِّنَاتٍ مَّا كَانَ حُجَّتَهُمْ إِلَّا أَن قَالُوا ائْتُوا بِآبَائِنَا إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ
و چون آیات روشنگر ما بر آنها تلاوت شود، می گویند اگر راست میگویید، پدران ما را زنده کنید
26


قُلِ اللَّهُ يُحْيِيكُمْ ثُمَّ يُمِيتُكُمْ ثُمَّ يَجْمَعُكُمْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ لَا رَيبَ فِيهِ وَلَكِنَّ أَكَثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
"بگو: خداست که شما را زنده می کند، پس می میراند و سپس همه را در روز قیامت که شکی در آن نیست گرد می آورد ولی بیشتر مردم نمی دانند ". بیشتر مردم علم آن را ندارند. خداوند انسان را از خاک و نطفه خلق کرد و او را مانند گیاه که از خاک مرده پدید می آید همین طور هم  انسان را مطابق قانون تکثیر پذیری موجودات زنده از جایی که مطلقا وجود ندارد زنده میکند بوسیله جفت گیری و سپس از نطفه و بعد میمیراند بر اساس قوانین حاکم بر حیات و سپس در قیامت باز هم زنده می کند. یحییکم خلق نیست استمرار حیات است. خلق یکبار در زمین اولیه و از خاک و نطفه صورت گرفت.
27
وَلَلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرضِ وَيَومَ تَقُومُ السَّاعَةُ يَوْمَئِذٍ يَخْسَرُ الْمُبْطِلُونَ
"از آن خداوند است فرمانروایی آسمان و زمین و آن روز که قیامت برپا  شود، اهل باطل زیان خواهند کرد کیهان ملک خداوند است و اینجا شاید منظور هفت آسمان و زمین باشد (منظور هفت طبقه جو زمین و خود زمین ) روزی که قیامت  برپا میشود الی آخر درباره مفاهیم  سماوات و الارض در مقالات مربوطه مشروحا بیان شده است. خداوند در این آیه چه چیزی را میخواهد به انسان بفهماند .چرا کیهان را به قیامت میچسباند. یعنی جهان مادی را به قیامت. آیه مفهوم بسیار زیبائی را به ما تفیهیم میکند قیامت ریشه در دنیای مادی دارد. بهم ارتباط دارند.
28
وَتَرَى كُلَّ أُمَّةٍ جَاثِيَةً كُلُّ أُمَّةٍ تُدْعَى إِلَى كِتَابِهَا الْيَوْمَ تُجْزَوْنَ مَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
هر امتی را بینی که به زانو در آمده است و هر امتی را برای گرفتن نامه اعمالش بخوانند در چنین روزی در برابر اعمالی که کرده اید پاداش می بینید (کتاب مبین  که نامه عمل هر کس در آن است در قیامت ابزار کار و بررسی است که به آن اشاره میشود)
29
هَذَا كِتَابُنَا يَنطِقُ عَلَيْكُم بِالْحَقِّ إِنَّا كُنَّا نَسْتَنسِخُ مَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
"این نوشته ماست که به حق سخن می گوید، زیرا ما کارهایی را که می کرده اید می نوشته ایم ". همه وقایع در دنیا  و رفتار و کردار انسان در کتاب  مبین ذخیره شده و آن را در قیامت باز میکنند. در این کتاب هر چه نوشته شده بر اساس حق است و ما تمامی اعمال شما را  کپی  برداری کرده ایم. قبل از وارد شدن به موضوع قیامت  توجه کنیم که در زمان بروز قیامت  کیهان بر چیده شده و زمین و آسمان زمین (هفت جو زمین) دیگر وجود ندارند. اما زمین و جو آن  که زمین دیگری است وجود  دارد

يَوْمَ تُبَدَّلُ الأَرْضُ غَيْرَ الأَرْضِ وَالسَّمَاوَاتُ وَبَرَزُواْ للّهِ الْوَاحِدِ الْقَهَّارِ-سوره ابراهیم –زمین به زمین دیگر تبدیل می شود و هفت جو آن نیز همین طور.    

  در این ردیف آیات مفهوم کلی زنده شدن در قیامت و فلسفه آن به وضوح شرح داده شده که نیازی به تفسیر نیست. خداوند در آیه 26 این سوره در پاسخ به منکران حیات دوباره در قیامت می فرماید: خداوند شما را خلق میکند طبق قانون حیات در زمین و سپس طبق همان قانون میمیراند و سپس ابتدا شما را زنده میکند و بالاخره میعاد با خداوند فرا می رسد و همه در حضور باریتعالی برای حسابرسی با بدن مادی قیام می کنند

ثم يَجْمَعُكُمْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ و این روز را قیامت گویند .یوم تقوم الساعته. در آیه 29 بیان جالبی دارد که اساس بحث ما را در آینده  تشکیل میدهد. این کلام نوشته شده خدا است که بر اساس حق است زیرا تمامی کارها بد و خوب که در زندگی می کردید  ضبط  و ذخیره و انتقال داده شده. بحث ضبط کردن این داده ها و چگونگی انتقال آنها از دنیای مادی به قیامت و هویت قیامت و آیا مادی است و یا معنوی و نظر قرآن و علم (درباره امکان علمی زنده شدن دوباره و چگونگی انتقال داده ها از این دنیا به آن دنیا) چیست. این اساس بحث ما را تشکیل میدهد.

بعبارتی با عینک علوم طبیعی به آیات قیامت نگاه کنیم .

قبل از وارد شدن به این مقوله چند آیه دیگر را مرور میکنیم تا مفهوم بحث آینده بهتر درک شود. کافران در روز جزا در حالی که در آتش دوزخ قرار دارند زمزمه میکنند و میگویند بار پروردگارا ما را دو بار بمیراندی و دوبار زنده کردی ما توبه میکنیم آیا راهی برای برون رفت از این وضعیت برای ما وجود دارد.

قالُوا رَبَّنا أَمَتَّنَا اثْنَتَیْنِ وَ أَحْیَیْتَنَا اثْنَتَیْنِ فَاعْتَرَفْنا بِذُنُوبِنا فَهَلْ إِلى خُرُوج مِنْ سَبِیل سوره مومن-.دوبار زنده شدن انسان واضح است یکبار در زمین و از نطفه مرد و زن. خلقت انسان به طور عام  در چهارچوب حیات از حما مسنون و در سنگ رس آغاز  شد و تکامل یافت. بشر بود و سپس تکامل یافت و انسان تکامل یافته شد و روح خداوند را دریافت کرد و برگزیده شد که به صورت آدم تجلی یافت و نسل انسان ها از اوست و نسل انسان ها بطور مستمر مانند تمامی پدیده ها از جفت گیری و نطفه زنده می شوند که بازآفرینی خلق است. دو مرگ داشتن موردی است که باید از آیات قیامت دلیل آن را پیدا کنیم که تا کنون دلیل قانع کننده ای از نظر آیات نرسیده ام و فعلا به بحث خود ادامه میدهیم. 

رِزْقًا لِّلْعِبَادِ وَأَحْيَيْنَا بِهِ بَلْدَةً مَّيْتًا كَذَلِكَ الْخُرُوجُ -11ق "انسان همانند سایر موجودات زنده با استفاده از غذای بیولوژیکی-رزقا للعباد- و مانند زمین مرده که حیات می یابد  از زمین توسط نطفه زنده میشود و غذای بیولوژیکی عامل اصلی زنده شدن انسان از نطفه است و این زنده شدن در این زمین فقط یک بار است و یک بار هم مرگ او را در مییابد و با همین جسم خاکی در معاد زنده میشود. پس هر فرد دو بار زنده میشود و دو بار هم مرگ دارد.

عالم  برزخ محیطی مادی نیست که عارضه مادی مرگ بر آن مستولی شود

عالم برزخ  روح هم نیست که روح  امر خداوند است  و پس از مرگ از انسان جدا می شود و منتظر دستور خداوند می ماند تا در روز قیامت بر اساس داده ها و کد ها  به ساختار بدنی مختص خود وارد شود. هر روح دارای یک کد است که به محض زنده شدن جسم متعلق به آن فورا به آن می پیوندد و این عمل بصورت اتوماتیک و بر اساس امر و دستور خداوند در نهاد این دو پدیده روح و جسم نهادینه شده است. و این خواست خدا است. مثالی میزنیم. فرض میکنیم اگر جسم انسان در زمان بسیار سریع و قبل از اینکه روح از بدن مفارقت نماید به روش علمی سرد و یخ بزند و بعد از صد ها سال باز هم به روش علمی که به بافت های سلول ها لطمه نخورد از یخ زدگی خارج شود به محض بروز آثار حیات در جسم روح جسم خود را پیدا می کند و شخص زنده می شود چرا که در نهاد این دو پدیده ارتباط تنگاتنگ روح و جسم به عنوان دستور خدا نهفته است موضوع پروسه یخ زدن را علم دارد بررسی میکند و دارد جنبه علمی بخود می گیرد. برزخ عالمی است که کلیه اطلاعات ساختار مادی و معنوی یک فرد در آن می ماند و تا قیامت دست نخورده باقی می ماند تا در آن زمان بر اساس روش خداوند این اطلاعات و کد های حیا ت و خصیصه های فردی در زمین دیگری که خداوند خلق کرده و آماده نگه داشته بکار گرفته شود. پس برزخ حد و اصل دو مرحله است مرحله مرگ و بعثت در معاد.

لَعَلِّي أَعْمَلُ صَالِحًا فِيمَا تَرَكْتُ كَلَّا إِنَّهَا كَلِمَةٌ هُوَ قَائِلُهَا وَمِن وَرَائِهِم بَرْزَخٌ إِلَى يَوْمِ يُبْعَثُونَ 100 مومنون.-

"شايد من در آنچه وانهاده‏ ام كار نيكى انجام دهم نه چنين است اين سخنى است كه او گوينده آن است و پیشاپيش آنان  برزخى  است تا روزى كه برانگيخته خواهند شد". در حقیقت رابط این دنیا و دنیای دیگر که بسیار مهم است برزخ است تنها اثری که از موجودات زنده و انسان پس از مرگ و نابود شدن و خاک شدن استخوان ها باقی می ماند اطلاعات ساختار بدنی و اعمال گذشته در دنیا است که  در برزخ و در کتاب مبین ذخیره و نگهداری می شود و مسلما یک ملک مدیریت آن را بر عهده دارد و از جانب خداوند متعال بر این ماموریت منسوب شده است. با استناد بر آیات قرآن آن ملک عزرائیل است. برزخ محل ذخیره داده است. زمان ندارد و مکان هم ندارد این اطلاعات در کتب مبین ذخیره شده.

 اساس و ادله و شواهدی که مبنای کیفر اعمال در قیامت قرار می گیرد اطلاعات فردی نهفته در ژن های یک انسان به عنوان کد حیاتی فردی می باشد. در هر سلول موجود زنده و انسان یک ژن دو قسمتی راست و چپ است که  در هم پیچیده اند و کلیه اطلاعات  ساختار بدنی و رفتار فردی در آن ضبط و نگهداری شده است. به عبارتی میلیارد ها ژن موجود زنده هر کدام هویت واحد دارند و هم زمان تمامی تغییرات رفتاری و عادتی و اکتسابی فرد در همه ژن ها ثبت و ضبط میشود. عاملی که دستورات لازم را به تمامی ژن ها می دهد که همه با هم تغییرات رفتاری و کرداری را ثبت کنند عاملی است با شعور که  مامور کنترل نرم افزاری ضبط اطلاعات است.

میلیارد ها سلول در یک چشم بهم زدن و با هم اطلاعات را ضبط میکنند. در یک ژن آخرین ویژه گی های ساختاری و رفتاری فرد وجود دارد و این اطلاعات توسط سیستم خاصی و احتمالا از طریق روح که امر و دستور خداوند در بدن انسان و سایر موجودات است به محل ذخیره داده های نظام خلقت انتقال و ضبط و نگهداری می شود و آن کتاب مبین یا امام مبین است که در قرآن کرارا اشاره شده است. دانشمندان می توانند با بدست آوردن این کد از بقایای موجود زنده در تکه هائی از استخوان و یا بافت زنده و مرده  به ساختار بدنی آن دست یابند مامورین ثبت کلیه اطلاعات ژنتیکی  فرد را در DNA آن فرد ضبط می کنند و توسط سیستم پیچیده تنظیم شده از ساختار مادی به مرکز ذخیره داده ها ( کتاب مبین) در عالم غیب انتقال می یابند. سیستم انتقال هر کدام با کد های خاص و علامت گذاری شده  صورت می گیرد. چگونه این داده ها از بدن انسان که مادی است به کتاب مبین یا حافظه مرکزی که ماورائ ماده است منتقل میشود. بحث اصلی این مقاله است که امیدواریم علاقمندان با حوصله و صبر موضوع را به پایان برند به دلیل طولانی شدن این نوشتار ادامه بحث را در مقاله قیامت از دیدگاه علم کوانتوم و قرآن ملاحظه فرمایید. این ایده یک برداشت شخصی بر اساس آیه های قرآن است و بهتر بگوئیم  یک نظریه است برای تشحیذ اذهان و مطالب این مقاله بیشتر با علم فیزیک تداخل دارد.

کلید حل علمی موضوع  قیامت در علم فیزیک و آنهم  فیزیک کوانتوم نهفته است در سوره ق آیات 1 الی آخر موضوع  قیامت و ارتباط آن با کتاب مبین و سیستم  ذخائر اطلاعات و عامل ژنتیک DNA و دو مولفه راست و چپ درآن و انتقال داده ها به کتاب مبین و کاربرد آن در قیامت مشروحا بیان فرموده  که در مقاله علم فیزیک و قیامت درقرآن-نظریه جدید-  به آن اشاره شده است. سید محمد تقوی اهرمی 15 آذر ماه  1393 ویرایش جدید و اصلاحیه اسفند 1395 آخرین ویرایش اسفند 1397 اصلاحیه و ویرایش جدید تیر ماه 1399

 

بازدید: 8835

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید