قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

لیله القدر رخداد پر برکت در زمین اولیه

مقدمه نوشتار


انا انزلناه فی لیله القدر ما آن را در شب قدر نازل کردیم آیا ضمیر ه به قرآن برمی گردد یا به رخ دادی که درسرنوشت حیات در شبی نازل شده و به خاطر عظمت آن قرآن را نیز در سالگرد آن شب نازل فرمود. مفسرین بااستناد به آیه شَهرُ رَمَضانَ الَّذِی اُنزِلَ فیهِ القُرآن نزول قرآن را در ماه رمضان می دانند و به سوره قدر مراجعه و معنی می کنند که قرآن در یک شب خاص از ماه مبارک رمضان که نام آن لیله القدر است نازل شده. شبی سرنوشت ساز. بنابراین طبق نظر بسیاری از مفسرین قرآن در لیله القدر نازل شده است. صرفنظر از ثواب بزرگی که درشب های احیاء به امید مصادف بودن این شب با شب لیله القدر انجام می دهیم در ماهیت این شب که چه شبی بوده است که به احترام آن خداوند قرآن را در این شب با عظمت نازل فرمود فرق نمی کند. انا انزلناه فی لیله القدر، مسلم است که لیله القدر در زمانی اتفاق افتاده و حادثه مهم و پر نعمت و رحمتی برای انسان و کره زمین بوده و خداوند به احترام و یاد آوری آن قران را در آن شب نازل فرمود.

اینکه برخی خود لیله القدر را شب نزول قرآن می دانند به آیه و ما ادراک ما لیلة القدر هم خوانی ندارد. و ما ادراک ما لیله القدربه این مفهوم است که باید راز آن کشف شود. مانند کلمه و ما ادراک که در سوره های متعددی مانند القارعه و الطارق آمده که با مطالعه سایر آیات رمز گشای شده است. پس از مدت طولانی تفکر در آیات این سوره و مرور آیات خلقت انسان که به ظهور آدم و انسان هوشمند منجر شد که نتیجه آخری آن تکامل کتاب های آسمانی و نزول قرآن به اصطلاح چاپ و ویرایش آخری کتاب های الهی و ختم نبوت می باشد به نظر جدیدی رسیدم که با تجزیه و تحلیل سایر آیات و تفاسیر نتیجه را با هم پی می گیریم. به عبارتی انسان با راهنمائی های پیامبران و هدایت انسان به دورانی رسید که به اندازه ای رشد فکر و معنوی کرده بود که بتواند این ودیعه خداوند را برای نسل های آینده ضبط کند.

در حقیقت ابزار نوشتن و ضبط کردن سر آغاز این دوره بوده است. خداوند در قرآن کلام کتاب های پیشین را اصلاح و ویرایش کرده و برخی تحلیلات غلط را رد نموده و در آخرین ویرایش توسط حضرت محمد ص تقدیم انسان کرده که شانس هدایت به تقوا و پرهیز از شرک قرار دادن در برابر خداوند نصیبشان می گردد. ساختار مادی انسان به تکامل رسید و ساختار معنوی هم با تلاش پیامبران به نتیجه مطلوب خداوند در رساندن وحی به انسان دوران اسلام و نسل های بعد رسید در تفاسیر مطالبی بیان شده که نمی تواند با واقعیت و جهان بینی قرآن هم خوانی داشته باشد. ابتدا تفاسیر و کلمات کلیدی این آیات را بررسی و نتیجه کلی را در پایان نوشتار تقدیم می کنم. البته این تنها یک نظر برای تشحیذ ذهن است و تاویل واقعی آن را خداوند می داند. هر واقعه ای که در قرآن بیان می شود تاویل آن در آیات دیگردر اختیار گذاشته شده است.


مفهوم سوره قدر از دید مفسرین


در معنی کلمه قدر و من کل امر و چرائی نزول ملائکه و روح در شب قدر نظرات مختلفی بیان شده که با جهان بینی قرآن هم خوانی ندارد. همه تفاسیر بر موضوع زیر اتفاق نظر دارند که خداوند ملائکه و روح (امر خود) را به زمین می فرستد تا برنامه یک سال آینده مخلوقات را مقدر کنند. متن زیر از سایت معتبر حوزه انتخاب کرده ام که مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهم.


"خداوند متعال در شب قدر حوادث یک سال آینده را از قبیل مرگ و زندگی، وسعت یا تنگی روزی، سعادت و شقاوت، خیر و شر، طاعت و معصیت و... تقدیر می کند.
در آیه شریفه «انا انزلناه فی لیلة القدر» کلمه «قدر» دلالت بر تقدیر و اندازه گیری دارد و آیه شریفه «فیها یفرق کل امر حکیم - که در وصف شب قدر نازل شده است بر تقدیر دلالت می کند. چون کلمه «فرق » به معنای جدا سازی و مشخص کردن دو چیز از یکدیگر است. و فرق هر امر حکیم جز این معنا ندارد که آن امر و آن واقعه ای که باید رخ دهد را با تقدیر و اندازه گیری مشخص سازند. امور به حسب قضای الهی دارای دو مرحله اند، یکی اجمال و ابهام و دیگری تفصیل. و شب قدر به طوری که از آیه «فیها یفرق کل امر حکیم » برمی آید شبی است که امور از مرحله اجمال و ابهام به مرحله فرق و تفصیل بیرون می آیند". اشاره به آیه 4 سوره دخان دارد.


سوالی که مطرح می شود آیا خداوند در حیات زمین حضور ندارد که امر خودش را همراه ملائکه در یک شب به زمین بفرستد تا در برنامه ریزی های خود تا یک سال تجدید نظر کند. آیا ملائکه و روح در حیات زمین ماموریتی برعهده ندارند. آیا مفهوم کتاب مبین را نمی دانیم که تمامی امور مربوط به حیات زمین تدوین شده در آن به عنوان یک نرم افزار تعیین شده و تمامی امرمربوط به حیات زمین مطابق آن به زمین نازل می شود آیا سنت الهی و یا کلمات الهی تغییر پذیرند که نیاز به تجدید نظر در آن باشد. آیا رزق و روزی هر فرد نزد خدا مقدر نشده است و سوالات بیشمار دیگر. در این نظرات تجسس کردم توجیه طرفداران این موضوع را اشاره کنم.

" آیاتی هستند که خداوند آنها را منسوخ کرده است و آیات تغییر پذیرند ، اگر چه به طور کلی کلمات الهی اند، اما این کلمات، جزء سنت های تغییر ناپذیر الهی نیستند و باید دید که مقصود از کلماتی که تغییر ناپذیرند، چه کلماتی اند و اشاره کردیم به طور حتم آن کلمات، سنت ها و قوانینی اند که امکان تغییر و تبدیل در آن وجود ندارد. بعلاوه همین که خدای متعال می فرماید ما آیه ای را به جای آیه ای دیگر تبدیل و جانشین می کنیم، خود دلیل بر این است آیاتی که دست خوش نسخ و تبدیل می شوند، کلمات تغییرناپذیر الهی نیستند، بلکه تابع حکمت ها و مصلحت هایی هستند که زمان و مکان در ادامه یا انقضاء آن حکم، تاثیر مستقیم دارد. در آن شب هر حادثه‏اى که باید در طول آن سال واقع گردد تقدیر مى‏شود، چه خیر و چه شر، چه طاعت و چه معصیت، و چه فرزندى که قرار است متولد شود، و یا اجلى که بنا است فرا رسد، و یا رزقى که قرار است(تنگ و یا وسیع)برسد، پس آنچه در این شب مقدر شود، و قضایش رانده شود قضایى است ‏حتمى، ولى در عین حال مشیت‏ خداى تعالى در آنها محفوظ است"


حال به آیات قرآن در ارتباط به تقدیر برنامه ریزی شده که نیازی به تجدید نظر ندارد نگاهی داشته باشیم. البته ما یقین داریم که قرآن در شب مبارکه لیله القدر نازل شده است ولی در بعد پنهانی لیله القدر تا کنون فکر نکرده ایم که ناچارشده ایم برایش چنین تفسیری داشته باشیم. آیات فراوان است و به چند آیه نمونه زیر نگاه کنیم.


سُنَّةَ اللَّهِ الَّتی‏ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلُ وَ لَنْ تَجِدَ لِسُنَّةِ اللَّهِ تَبْدیلاً- این سنت خداست که از پیش چنین بوده است و تو در سنت خدا دگرگونى نخواهى یافت-(هر رخدادی در آینده برای مخلوقات نوشته شده ولا تغییراست)آیه 23 سوره فتح


وَمَا تَكُونُ فِي شَأْنٍ وَمَا تَتْلُو مِنْهُ مِن قُرْآنٍ وَلاَ تَعْمَلُونَ مِنْ عَمَلٍ إِلاَّ كُنَّا عَلَيْكُمْ شُهُودًا إِذْ تُفِيضُونَ فِيهِ وَمَا يَعْزُبُ عَن رَّبِّكَ مِن مِّثْقَالِ ذَرَّةٍ فِي الأَرْضِ وَلاَ فِي السَّمَاء وَلاَ أَصْغَرَ مِن ذَلِكَ وَلا أَكْبَرَ إِلاَّ فِي كِتَابٍ مُّبِينٍ-و در هیچ کاری نباشید و هیچ آیه ای از قرآن نخوانی و هیچ عملی ( خیر یا شر) انجام ندهید مگر اینکه ما شاهد آن هستیم که شما در حال چه کاری هستید زیرا هر شی از ذره کوچک تر (ذرات بنیادی) و یا از آن بزرگتر در زمین و جو زمین ( که محدوده حیات دنیا است)را ما در کتاب مبین مرکز داده های حیات ضبط شده داریم. ( همه امور از قبل مقدر شده اند)

أَلا إِنَّ أَوْلِيَاء اللّهِ لاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ- الَّذِينَ آمَنُواْ وَكَانُواْ يَتَّقُونَ-بدانید که بر اولیاء خدا کسانی که ایمان آورده و تقوا پیشه کرده اند هیچ دغدغه ای نداشته باشند- لَهُمُ الْبُشْرَىٰ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ ۚ لَا تَبْدِيلَ لِكَلِمَاتِ اللَّهِ ۚ ذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ برای آنها در زندگی دنیا و آخرت بشارتی است هیچ تغییر و تبدیلی در کلمات خدا نیست این همان موفقیت بزرگی است.


الذی له ملک السماوات والارض ولم یتخذ ولدا ولم یکن له شریک فی الملک وخلق کل شئ فقدره تقدیرا - فرقان 2 - خداوند است که ملک آسمان‌ها و زمین از او است و کسی را به فرزندی نگرفته و همتایی ندارد و همه ماده و مظاهرش را خلق کرد و سپس در پروسه برنامه ریزی مقدر کرد. پس از برنامه ریزی به اجرا در می آید.


ولو بسط الله الرزق لعباده لبغوا فی الارض ولکن ینزل بقدر ما یشاء إنه بعباده خبیر بصیر- شورى 27- اگر خدا روزی را برای بندگانش فراخ کند، در زمین سرکشی می‌کنند؛ اما خدا به اندازه‌ای که می‌خواهد، نازل می‌کند. او به بندگانش آگاه و بیناست. او کسی است که باران را می‌فرستد، بعد از آن که نومید شدند و رحمت خودش را می‌پراکند. او ازحال بندگانش آگاه و بینا است است. برداشت غیر واقعی از دو آیه تفسیر را وارد فاز دیگر قرار می دهدکه با قرآن مطابقت ندارد.

آیه 106 سوره بقره را می فرماید- ما ننسخ من آیة أو ننسها نأت بخیر منها أو مثلها ألم تعلم أن الله على کل شئ قدیر – ما آیه ای ( نشانه هائی در حیات زمین و نه آیات قرآن مجید) را منسوخ نمی کنیم و به ورطه فراموشی نمی افکنیم (از محدوده حیات محو نمی کنیم) مگر بهتر از آن و یا مانند آن را می آوریم آیا نمی دانید که خداوند قادر به انجام هر چیزی است. ما در طبیعت آیات بیشمای داریم اینجا آیه کلام و حکم خداوند معنی نمی دهد. تمام نشانه های خداوند در حیات زمین آیات الهی هستند و در مجموعه سبع المثانی مانند قرآن مجید قرار گرفته ند. سبع المثانی هفت جو زمین است که حیات را در خود دارد.

آیه دیگر يَمْحُو اللَّهُ مَا يَشَاءُ وَيُثْبِتُ ۖ وَعِنْدَهُ أُمُّ الْكِتَابِ-خداوند هر آن چه را بخواهد محو و یا ( در جهان مادی) تثبیت می کند وهمه درام الکتاب ( هارد دیسک بزرگ آفرینش جهان مادی) نزد خدا ضبط شده است . آیا در آیات قرآن آیه ای نسخ شده و یا محو شده سراغ داریم. منسوخ ازاعتبار افتاده و از محل خود برداشته شده است.

وَ اللهُ خَلَقَكُمْ مِنْ تُرابٍ ثُمَّ مِنْ نُطْفَةٍ ثُمَّ جَعَلَكُمْ أَزْواجاً وَ ما تَحْمِلُ مِنْ أُنْثى وَ لا تَضَعُ إِلاَّ بِعِلْمِهِ وَ ما يُعَمَّرُ مِنْ مُعَمَّرٍ وَ لا يُنْقَصُ مِنْ عُمُرِهِ إِلاَّ في كِتابٍ إِنَّ ذلِكَ عَلَى اللهِ يَسيرٌ
خداوند شما را در خاک آفرید و سپس از نطفه (نطفه امشاج و نطفه علقه که نفس واحده است) سپس برای شما جفت قرار داد ( اگر نطفه را آب مرد معنی کنیم قبل از قرار دادن جفت نطفه ای وجود نداشته؟)هیچ ماده ای بار دار نمی شود و یا بار او ضایع نمی شود مگر به فرمان و امر خدا (برنامه ریزی تدوین شده در نرم افزار ژنوم جانداران) و هیچ کس عمر طولانی نمی کند و یا از عمرش کاسته نمی شود مگر اینکه همه از قبل نوشته و تدوین شده است. همه این امور برای خداوند آسان است. بنابراین همه مقدرات حیات برنامه ریزی شده است و قابل تغییر و بازنگری نیست. با توجه به آیات بیان شده اینکه ملائکه و روح برای تدبیر امور تا سال بعد نزول می کنند نمی تواند واقعیت داشته باشد لیله القدر رخدادی است سرنوشت ساز و با عظمت که در شبی که منتهی به طلوع فجر می شود در زمین اولیه اتفاق افتاده و از آن زمان تا کنون امر حیات را به اذن خداوند که شاخه ای از امر کل در جهان مادی است را برای بقاء حیات استمرار می بخشند. برای رسیدن به این نظر باید درآیات قرآن تجسس کنیم کجا ملائکه و روح به فرمان خداوند نازل می شوند.


ملائکه و روح و نزول با هم در قرآن


ملائکه و روح از ابتدای خلق کیهان در جهان مادی قرار می گیرند. عروج ملائکه و روح باعث برچیده شدن جهان مادی است- تعرج الملئكه و الروح اليه فى يوم كان مقداره خمسين الف سنه- ملائکه و روح به سوی خداوند عروج می کنند در روزی که مقدارش پنجاه هزار سال (سال کیهانی یا سال نجومی که واحد آن میلیون سال است)است. بنابراین ملائکه و روح در جهان مادی باعث قوام آن است. این روح کل امر است که در زمین و جو آن هم استیلا دارد- وَمِنْ آيَاتِهِ أَن تَقُومَ السَّمَاء وَالْأَرْضُ بِأَمْرِهِ ثُمَّ إِذَا دَعَاكُمْ دَعْوَةً مِّنَ الْأَرْضِ إِذَا أَنتُمْ تَخْرُجُونَ -واز جمله آیات او بر پا بودن زمین و جو آن به امر خداوند است و زمانی که به حیات فرا خوانده شوید در زمین خارج می شوید (در دنیا)- يُدَبِّرُ الْأَمْرَ مِنَ السَّمَاءِ إِلَى الْأَرْضِ ثُمَّ يَعْرُجُ إِلَيْهِ فِي يَوْمٍ كَانَ مِقْدَارُهُ أَلْفَ سَنَةٍ مِمَّا تَعُدُّونَ – خداوند امر خود را از جو زمین تا زمین تدبیر می کند و در روزی که مقدارش هزار سال از سال هائی که شما می شمرید این امر به خدا بر می گردد و پایان حیات در زمین است. همه امرهای اشاره شده همان روح من امر ربی است که در ساختار جهان مادی قرار دارد و ملائکه هم قوانین و اسباب جهان مادی هستند که تحت امر خداوند هدایت قانون مند کیهان را رقم می زنند. تنزل الملائکه و الروح مختص امر حیات است که به اذن خداوند در علقه مستقر می شوند و این آغاز تکامل حیات مادی و معنوی است. این امر از امر کل جدا می شود و روح هدایت تکامل حیات را بر عهده می گیرد و تا پایان حیات استمراردارد چرا علقه آغاز تکامل جانداران است به این نوشتار مراجعه فرمائید خلق الموت و الحیات و زمان رخداد آن در زمین اولیه.


در قرآن چهار بار به ملائکه و روح اشاره شده است. تعرج الملائکه و الروح( 4 معارج)، تنزل الملاکه و الروح ( سوره قدر)، ینزل الملائکه بالروح (2 نحل) يُنَزِّلُ الْمَلائِكَةَ بِالرُّوحِ مِنْ أَمْرِهِ عَلى‌ مَنْ يَشاءُ مِنْ عِبادِهِ أَنْ أَنْذِرُوا أَنَّهُ لا إِلهَ إِلَّا أَنَا فَاتَّقُونِ- خداوند ملائکه را با روح بر هر کس از بندگانش بخواهد نازل می کند(ملائکه حامل وحی) که مردم را هشدار دهند که معبودی جز من نیست پس تنها از من پروا کنید. چهارم خداوند به ملائکه دستور می دهد که من خالق بشری هستم در سنگ رس و از توده سیاه حما مسنون زمانی که او را خلق کردم و آن را سامان دادم و روح خودم را در آن مستقر کردم به آن سجده کنید. ملائکه و الروح به اذن خداوند در علقه که نفس واحده است مستقر می شوند. هر دو به اذن خداوند درعلقه قرار می گیرند و برای تداوم حیات و مطابق داده های مقدر شده در کتاب مبین تکلیف خود را انجام می دهند آیات 26 تا31 سوره حجر


وَلَقَدْ خَلَقْنَا الإِنسَانَ مِن صَلْصَالٍ مِّنْ حَمَإٍ مَّسْنُونٍ- وَالْجَآنَّ خَلَقْنَاهُ مِن قَبْلُ مِن نَّارِ السَّمُومِ- وَإِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلاَئِكَةِ إِنِّي خَالِقٌ بَشَرًا مِّن صَلْصَالٍ مِّنْ حَمَإٍ مَّسْنُونٍ- فَإِذَا سَوَّيْتُهُ وَنَفَخْتُ فِيهِ مِن رُّوحِي فَقَعُواْ لَهُ سَاجِدِينَ- فَسَجَدَ الْمَلآئِكَةُ كُلُّهُمْ أَجْمَعُونَ-درحقیقت ما انسان را در سنگ رس و از رسوب ته نشین شده در آن خلق کردیم (از ترکیبات آلی شیمیائی) و جان (الکترون هم برای ایجاد پیوند های مولکولی ) قبل از آن خلق کرده بودیم ( در خلقت کیهان در شش روز برای استقرار در اتم ها). به یاد آر ای رسول خدا زمانی که خدای تو به ملائکه گفت من خالق بشر(ساختار مادی انسان در حال شدن) در سنگ رس و از حما مسنون هستم-هنگامی که (نطفه بیرون آمده در سنگ رس) را سامان دادم (و شرایط گرفتن روح را کسب کرد) و روح خودم را در نطفه سامان داده شده مستقر کردم به آن سجده کنید -همه ملائکه از جمله جن همه تسلیم ساختار انسان در حال شدن گردیدند. این ملائکه از نظر ماهیتی با ملائکه که قوانین و اسباب جهان مادی هستند فرق دارند. این ها مولکول های بیشمار ماموریت دار هستند که باید به کمک جن (انس و جن مجموعه ساختار انسان هستند) و تحت امر(روح) حیات در زمین را ایجاد و تکامل آن را با هدایت امر خدا پیش ببرند. روح امر خدا است که از امر کل مشتق می گردد. فیها به اذن ربهم من کل امر- این رخداد همان تنزل الملائکه و الروح هستند در شبی از شب های زمین اولیه که شب و روز هنوز تفکیک نشده و طلوع فجر هم ایجاد نشده بود آغاز پر برکت و با عظمت پروسه حیات را رقم می زنند.


رخداد لیله القدر


خلقت حیات با خلق نطفه امشاج نبتلیه در سنگ رس آغاز می شود این نطفه نخستین تک سلولی حامل پایه ژنوم جانداران است مولکول RNA که در پروسه سویته شدن (سواکم از چهار مرحله تکامل قرآن)-در سه دوره طولانی پانصد میلیون ساله قرار می گیرد و با خلق من بعد خلق و در تاریکی های سه گانه -ظلمات ثلاثه – از سه نوع باکتری بدون هوازی ( باکتری غیر هوازی ، باکتری های غیر هوازی فتو سنتز و سیانو باکتری های تولید کننده اکسیژن) و در جو تاریک و دودی عبور می کند تا به علقه تک سلولی تکامل یافته هوازی (در جو اکسیژن دار)با ژنوم و غشاء هسته ای و سلولی تکمیل شده تبدیل شود. دوره قبل از علقه دو مرحله خلقکم و سواکم از چهار دوره تکاملی قرآن است. سیانو باکتری های غیر هوازی دریک دوره پانصد میلیون ساله به تولید اکسیژن می پردازند تا مقدمات جو هفت طبقه زمین فراهم شود. از خلق نطفه امشاج نبتلیه تا بنای هفت طبقه جو زمین با حفاظ حیات و خلق علقه دو و نیم میلیارد سال طول می کشد.

علقه تک سلولی هوازی است باید در جو اکسیژن دار و حفاظ حیات و تفکیک شب و روز آغاز تکامل جانداران را رقم بزند. خداوند در علقه مرگ و حیات، کروموزوم جنسیتی نر و ماده زوجین الذکر و الانثی را قرار می دهد "خلق الموت و الحیات و خلق الزوجین الذکر والانثی" و حیات وارد مرحله تکثیر پذیری به روش ژنتیکی می شود. ملائکه و روح در آن قرار می گیرند و روح هدایت ژنوم را برعهده می گیرد. بنابراین رخداد بسیار مهم که سرنوشت حیات زمین، تکامل انسان، که هدف خداوند رساندن انسان به تکامل معنوی در شبی که ماهیت شب بودن خود را پیدا می کند محقق می شود. شبی پر برکت که بعد از دو و نیم میلیارد سال تاریکی های زمین در آن تنزل الملائکه و الروح در آن اتفاق می افتد. در آن شب مقدرات حیات زمین از کتاب مبین مرکز ضبط داده های حیات به زمین ارسال و برنامه های تدوین شده در آن کتاب به عنوان نرم افزار حیات نزد خداوند در زمین شروع به اجرا می شود.
این رخداد چرا در یک شب معین اتفاق افتاده است ، شبی که خداوند به آن شب تا طلوع فجر نخستین فجر کره زمین سلام و درود می فرستد. سلام هی حتی مطلع الفجر در سوره نازعات آیه 33 می فرماید- این همان جواب و ما ادراک ما لیله القدر است.


أَأَنتُمْ أَشَدُّ خَلْقًا أَمِ السَّمَاء بَنَاهَا- رَفَعَ سَمْكَهَا فَسَوَّاهَا- وَأَغْطَشَ لَيْلَهَا وَ أَخْرَجَ ضُحَاهَا- وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَلِكَ دَحَاهَا- أَخْرَجَ مِنْهَا مَاءهَا وَمَرْعَاهَا- وَالْجِبَالَ أَرْسَاهَا- مَتَاعًا لَّكُمْ وَلِأَنْعَامِكُمْ-آیا خلق شما مهمتر است یا جوی را که بنا کردیم و سقف آن را بالا بردیم و آن را سامان دادیم و شب آن را تاریک و روشنائی را از آن خارج کردیم و خشکی را پس از آن تفکیک و جدا ساختیم (تفکیک قاره ها) و چشمه ها و مراتع را از زمین بیرون آوردیم و کوه ها را در زمین استوار کردیم متاعی برای شما و چهار پایانتان. در این آیه بصراحت بیان می فرماید جو هفت طبقه زمین را بنا کردیم و سقف آن را بالا برده و آن را به هفت طبقه سامان دادیم و شب جو زمین را تاریک کردیم( تاکنون با خودمان فکر کرده ایم چرا خداوند می فرماید ما شب جو اولیه زمین را تاریک کردیم. شب که تاریک است ؟ این نکته بسیارمهم در رخداد لیله القدر است) و ماهیت شب که به دلیل فعالیت آتش فشان ها و بر خورد خرده سیارات به زمین که جو کم قطری داشت همیشه روشن بود واخرج ضحاها معنی روزش را روشن کرد نمی دهد روز با تابش نور خورشید اگر چه دودی و دخان بود روشنائی داشت، اتفافاتی که در شب رخ می داد در روز هم وجود داشته که مزید بر روشنایی روز بوده.

علقه دقیقا بعد از بنای هفت جو زمین و سامان یافتن شب و روز از آخرین سیانو باکتری ها خلق می شود ملائکه و روح در علقه مستقر می شوند. در آن شبی که برای اولین بار شب واقعی بوده تنزل الملائکه و الروح درعلقه نازل می شوند و در پایان این شب برای اولین بار فجر صبحگاهی به وقوع می پیوندد. و خداوند متعال آن رخداد را با عظمت توصیف می کند و شبی که حیات طبق برنامه ریزی خداوند مقدر می شود و ملائکه به اذن خدا با روح که در آن نفخه می شود نفخت من روحی خدمت علقه در آمدند. امر حیات از کل امرمشتق می گردد، این امر روح است در تمامی جانداران، خداوند به عظمت این شب تا طلوع فجر سلام می فرستد سلام هی در آن شب پر برکت تا مطلع الفجر که برای نخستین بار رخ می دهد. انا انزلناه فی لیله القدر لیله القدر خیر من الف شهر.ارزش معنوی آن شب از هزاران شب بالا تر است سلام هی حتی مطلع الفجر. خداوند درآیات دیگر هم به رخداد مهم در حیات زمین سلام می فرستد.

آیه 33مریم. وَالسَّلَامُ عَلَيَّ يَوْمَ وُلِدْتُ وَيَوْمَ أَمُوتُ وَيَوْمَ أُبْعَثُ حَيًّا –خداوند به روزی که حضرت عیسی ع متولد می شود و زمانی که می میرد و زمانی که بر انگیخته می شود سلام می فرستد. قرآن مجید در سالگرد آن شب مبارک به حضرت محمد ص وحی می شود. عظمت این شب نزد خداوند به اندازه هزاران شب است. آیه زیر خداوند به انسان می فرماید-

ایحسب الْإِنسَانُ أَن یُتْرَکَ سُدًى أَلَمْ یَکُ نُطْفَةً مِّن مَّنِیٍّ یُمْنَى ثُمَّ کَانَ عَلَقَةً فَخَلَقَ فَسَوَّى فَجَعَلَ مِنْهُ الزَّوْجَیْنِ الذَّکَرَ وَالْأُنثَى- آیا انسان می پندارد به حال خود رها می شود آیا او نطفه ای در تقدیر نبود که مقدر می شود (به بار می نشیند دوره خلقکم و سواکم را طی می کند ) سپس علقه بود که خلق شد و سامان داده شد سپس در آن جنسیت نر و مادینگی (کروموزوم جنسیتی)قرار داده شد. چنین خدائی قادر نخواهد بود مرده ها را در قیامت زنده کند.

بنابراین لیله القدر شبی است که مقدرات تدوین شده در کتاب مبین هاردیسک آفرینش حیات شروع به ارسال داده های نوشه شده برای انجام تکامل حیات می کند، حیاتی که از نطفه آغازین شروع خلقت انسان در سنگ رس، نطفه امشاج دوره خلق فسوی را که طولانی ترین انشاء حیات است را طی می کند و شرایط حیات در نطفه علقه فراهم و برنامه ریزی خداوند برای خلق حیات به بار می نشیند. أَ لَمْ نَخْلُقْكُمْ مِنْ ماءٍ مَهِينٍ - فَجَعَلْناهُ فِي قَرارٍ مَكِينٍ - إِلى‌ قَدَرٍ مَعْلُومٍ فَقَدَرْنا فَنِعْمَ الْقادِرُونَ-آیات20تا22 سوره مرسلات- آیا ما شما را در آب کم خلق نکردیم و نتیجه آن خلق (نطفه امشاج که در سنگ رس و در آب کم رسوب کرد) و آن نطفه را درغشاء سلولی و هسته ای و در زمان تعیین شده قرار ندادیم آری ما برنامه ریزی کردیم و ما قادر به انجام این کار( در علقه و شب مبارک لیله القدر) بودیم. أَلَمْ یَکُ نُطْفَةً مِّن مَّنِیٍّ یُمْنَى ثُمَّ کَانَ عَلَقَةً فَخَلَقَ فَسَوَّى فَجَعَلَ مِنْهُ الزَّوْجَیْنِ الذَّکَرَ وَالْأُنثَى- آیا انسان نطفه ای در برنامه ریزی (منی) نبود که مقدر می شود(یمنی) سپس علقه شد پس خلق شد و سامان داده شد و در آن دو جفت کروموزوم جنسیتی نر و ماده را قرار داد.واز علقه به بعد تکثیر پذیری به وسیله ژنتیکی صورت می گیرد و جفت جانداران و انسان در علقه یا نفس واحده قرار داده می شود هُوَ الَّذِي خَلَقَكُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا خداوند است که شما را از نفس واحده خلق کرد و زوج او را نیز در آن قرار داد. سید محمد تقوی اهرمی چهارم اردیبهشت 1402

بازدید: 621