قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

يَوْمَ تَشَقَّقُ الْأَرْضُ عَنْهُمْ سِراعاً ارتباطی به قیامت ندارد

مقدمه نوشتار


سوالاتی که اغلب پرسیده می شود بیانگر این است که علماء ما نتوانسته اند یک هم آهنگی بین آیات قیامت بر قرار کنند و دید جوانان نسبت به ماهیت قیامت روشن شود. به جای مراجعه به نظر گذشتگان به آیات متعدد قیامت نگاه کنیم وروی آیات تفکر و تعقل کنیم. آیا باز گشت به خدا با باز گشت به قیامت یکی است ؟آیا ما خداوند را در قیامت زیارت می کنیم و یا بعد از زیارت خدا(البته نه دیده گان چشم بلکه با حضور در محضر او و به صورت دکه دکه واحده کوچک ترین واحد ساختاری خود که در نوشتارچرا باید قبل از قیامت همه وارد جهنم شویم مشروح بیان داشتم) ابتدا باید با بررسی آیات قیامت، بهشت و معاد سخنان خداوند متعال را درک کنیم.
اناَّ نَحْنُ نُحْيِي وَ نُمِيتُ وَ إِلَيْنَا الْمَصِيرُ این آیه می فرماید ما زنده می کنیم و می میرانیم و بازگشت به سوی ما است. این ما در قیامت است آیا مسیر قیامت به آینده است یا گذشته. انا لله و انا الیه راجعون بازگشت به خدا است و یا به قیامت نکته ظریفی در این بین است که مفسرین محترم نتوانسته اند راز آن را بیرون بیاورند. از این جهت آیات قیامت و بهشت در قرآن از یک انسجام مفهومی بر خوردار نشده. یعنی موضوع خلقت کیهان، خلقت انسان، معاد و قیامت و بهشت همه در ابهام است بسیاری تصور می کنند تمامی رخداد هائی که در آیات قرآن در باره بهشت مطرح شده همه جنبه تخیلاتی دارند. برای نسل جوان درباره خلقت انسان از نظر قرآن نوشته ام یک نفر سوال می کند. دعای جوشن کبیر چیز دیگری گفته است. جوشن کبیر و روایات را در برابر قرآن قرار می دهند. می پرسند ائمه اطهارع اما چیز دیگری عرض کرده اند. در پاسخ می مانم چه جوابی بدهم که هم واقعیت قرآن را بیان کنم و هم لطمه به تفکرات تحجری نزنم که ممکن است از دین فرار کنند . تناقص در فکر باعث تخریب اندیشه و باور می شود. در این نوشتار به دو مطلب می پردازم اول باز گشت به خدا که معاد است و باز گشت به قیامت زنده شدن مرده ها است. بعد نتیجه می گیریم ما کجا خداوند را زیارت می کنیم. در آیه 43 سوره ق می فرماید ما زنده می کنیم و می میرانیم یعنی مرگ و زنده گی به عنوان چاشنی حیات دست خدا است و الینا المصیر باز گشت به خداوند است.

معاد بازگشت به خدا است


کلمه معاد فقط یک بار در قرآن آمده است در سوره قصص آیه 85- انَّ الَّذِي فَرَضَ عَلَيْكَ الْقُرْآنَ لَرادُّكَ إِلى‌ مَعادٍ قُلْ رَبِّي أَعْلَمُ مَنْ جاءَ بِالْهُدى‌ وَ مَنْ هُوَ فِي ضَلالٍ مُبِينٍ- همانا آن کس که قرآن را بر تو نازل کرد قطعا قادر است تو را به محل زادگاهت(مکه) برگرداند، بگو پروردگارم آگاه تر است که کسی هدایت شده و چه کسی در گمراهی بسر می برد. پس معاد در اصل مفهوم باز گشت به گذشته است. اینکه بگوییم بیش از هزار آیه در باب معاد در قرآن است نمی تواند درست باشد بلکه باید بگوئیم که بیش از هزار آیه در باره قیامت در قرآن است و در باز گشت به خدا مرده ای زنده نمی شود- چرا باید قبل از قیامت همه وارد جهنم شویم-برای اینکه ذرات بنیادی همه در آتش سقر یا جهنم محشور می شوند و خداوند چه برنامه هائی برای ذرات بنیادی که به فوتون ها تبدیل می شود دارد نمی دانیم باید تجسس کنیم و علم هم به کمک بگیریم و از علم روز غیر از فلسفه و الهیات بهره مند شویم. منظور منعلوم طبیعی است که خداوند شالوده حیات و مرگ و معاد و قیامت را بر این علوم بنا گذاشته است. علوم فلسفه و الهیات به انذار، نصیحت ها تشویق و تهدید و علم فلسفه هم که در گذشته کاربرد زیادی داشته است توجیه مطالبی که که انسان در یک برهه از زمان نمی تواند آن را درک کنند.

به آیه زیر توجه فرمائید43 تا45 سوره ق اناَّ نَحْنُ نُحْيِي وَ نُمِيتُ وَ إِلَيْنَا الْمَصِيرُ- يَوْمَ تَشَقَّقُ الْأَرْضُ عَنْهُمْ سِراعاً ذلِكَ حَشْرٌ عَلَيْنا يَسِيرٌ- نَحْنُ أَعْلَمُ بِما يَقُولُونَ وَ ما أَنْتَ عَلَيْهِمْ بِجَبَّارٍ فَذَكِّرْ بِالْقُرْآنِ مَنْ يَخافُ وَعِيد-ما هستیم که زنده می کنیم و می میرانیم-روزی که زمین (دنیا) از فراز آن ها(منظورذرات انسان ها) ریز ریز شود و بسرعت پراکنده شوند. غبار کیهانی در فضای بی کران پخش می شوند ولی خداوند قادر است که این ذرات را محشور کند-ما به آنچه می گوییم آگاه هستیم تو مامور به اجبار مردم نیستی کسانی که از خداوند خوف دارند را اندرز ده. بنابراین این رخداد در زمین کنونی رخ می دهد نه در قیامت آیات متعددی این موضوع رااثبات می کند.


این رخداد هنگامی است که در یک نفخ واحده همه جهان مادی به دکه دکه واحده تبدیل می شوند. به کوچکترین واحد ساختاری در می آیند. إِنَّ زَلْزَلَةَ السَّاعَةِ شَيْ‌ءٌ عَظِيمٌ سوره حج و سُيِّرَتِ الْجِبالُ فَدُكَّتا دَكَّةً واحِدَةً- بُسَّتِ الْجِبالُ بَسًّا- فکانت هَباءً مُنْبَثًّا در سوره واقعه وإِذَا زُلْزِلَتِ الْأَرْضُ زِلْزَالَهَا همه حوادث روی زمین است که رخ می دهد و ارتباطی با قیامت ندارد. تا قیامت جهان مادی در حال تحولات عظیمی است.


با بررسی این آیات این طور به نظر می رسد که ما با یک صیحه واحده و یک نفخ واحده سر و کار داریم و صیحه واحده بر داشتن حیات روی کره زمین است و نفخه واحده شروع برگشت زمین و کیهان به سوی خدا است. که نیاز به نوشتار مستقل دارد. فعلا بحث روی برگشتن تمامی ذرات بنیادی ما به سوی اول مره و خدا است ابتدا به آیات 13 تا 18سوره الحاقه مراجعه کنیم.


فَإِذا نُفِخَ فِي الصُّورِ نَفْخَةٌ واحِدَةٌ - وَ حُمِلَتِ الْأَرْضُ وَ الْجِبالُ فَدُكَّتا دَكَّةً واحِدَةً - فَيَوْمَئِذٍ وَقَعَتِ الْواقِعَةُ - وَ انْشَقَّتِ السَّماءُ فَهِيَ يَوْمَئِذٍ واهِيَةٌ - وَ الْمَلَكُ عَلى‌ أَرْجائِها وَ يَحْمِلُ عَرْشَ رَبِّكَ فَوْقَهُمْ يَوْمَئِذٍ ثَمانِيَةٌ - يَوْمَئِذٍ تُعْرَضُونَ لا تَخْفى‌ مِنْكُمْ خافِيَةٌ -. این نفخ فی الصور برگشت به خدا است-هنگامی که نفخ به یک باره صورت گیرد بر کوه ها و زمین ریز ریز شدن به کوچک ترین واحد ساختاری تحمیل می شود. فضا نیز انسجام خود را از دست می دهد و از هم می پاشد. ملائکه به ملک تبدیل و خود را از کیهان بیرون کشیده و به کناری گذاشته می شوند. در آن لحظه مدیریت خداوند بر هشت مولفه استوار است ( مدیریت جمع شدن این ذرات بر هشت تحمیل می شود حمل عرش خدا غلط است ملائکه می شوند ملک مانند ابتدای انبساط کیهان که عکس بود ملک به ملائکه تبدیل و قوانین جاریه به جریان می افتد و اکنون قوانین جاریه جمع می شود و مدیریت خدا بر هشت است) همه ذرات وارد دوره احدیت شده دوره سینگولاریته کیهانی ، یا دوره پلانک می شوند. کیهان از احدیت و صمدیت ایجاد شد

این دقیقا همان فطرکم اول مره و الیه ترجعون است. ما ذرات بنیادی بودیم که خداوند ما را قبل از فطرهن ایجاد کرد و سپس با انبساط کیهان ذرات ساختار بدنی ما به اتم ها تبدیل می شوند تا سامان داده شوند و در زمین ما از آن درست شویم.

الذی احسن کل شی خلقه و بداء خلق الانسان من طین-و- هَلْ أَتَى عَلَى الْإِنسَانِ حِينٌ مِّنَ الدَّهْرِ لَمْ يَكُن شَيْئًا مَّذْكُورًا مساوی است با الذی احسن کل شیی خلقه و إِنَّا خَلَقْنَا الْإِنسَانَ مِن نُّطْفَةٍ أَمْشَاجٍ -  خداوند از زبان حضرت ابراهیم ع مطلب علمی بسیار مهمی بیان می فرماید و مالی ما اعبد الذی فطرنی و الیه ترجعون- چرا من خدائی را عیادت نکنم که من را باز کرد( از درون انبساط کیهان ایجاد و باز کرد تا خلق کند) والیه ترجعون به همان جا که احدیت و صمویت است و محدوده خدا است باز می گردیم . این همان دیدارخدا است همه ما به ملاقات خدا نائل می شویم و آن زمانی است که مجددا به محدوده احدیت باز می گردیم و به فوتون ها تبدیل و به انرژی ناب می رسیم و آن جا تجلی گاه نور ناب احدیت است. و در آن محو می شویم و اولین گزینش برای رخ داد قیامت انجام می شود وپس از آن قیامت شروع می شود البته نه به یک باره و از عالم غیب بلکه از همین عالم خاکی کیهان ما که همه در محضر خدا محشور می شویم. به آیه زیر هم در این رابطه است نگاهی داشته باشیم.


الْقَارِعَةُ - مَا الْقَارِعَةُ- وَمَا أَدْرَاكَ مَا الْقَارِعَةُ- يَوْمَ يَكُونُ النَّاسُ كَالْفَرَاشِ الْمَبْثُوثِ- وَتَكُونُ الْجِبَالُ كَالْعِهْنِ الْمَنفُوشِ- کوبنده وتو چه دانی کوبنده چیست و آن روزی است که مردم (ذرات بنیادی آن ها) چون پروانه هائی پراکنده گردند و کوه ها مانند پشم از هم گسیخته و پخش گردد . این آیه تشبیه همان آیات بالا است. در حقیقت القارعه همان نقر فی الناقور است برکیهان چنان کوبیده شود که به دوره فشردگی اولیه بر می گردد. توجه فرمائید این جا انسان ها نیستند که مانند ملخ و پروانه پخش می شوند. این تشبیه است. ما سوخت جهنم سقر را از انسان ها و سنگ ها تامین می کنیم از ذرات بنیادی آن ها. وَ قُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارة و مفهوم علمی و اعجاز آن

جمع شدن ذرات کالفراش مبثوت


تمامی ذرات بنیادی جهان مادی باید قبل از ورود به قیامت در جهنم سقر ازاطلاعات وابسته به آن ها پاک شوند. هر ذره به اطلاعات عظیمی وصل است و تمامی این اطلاعات در کتاب مبین ضبط است. جنبش هر ذره تولید اطلاعات می کند. هاوگینگ و دانشمندان اختر فیزیک نمی دانستند که این حجم فوق العاده عظیم اطلاعات هنگام ورود به سیاه چاله مثلا ورود کیهان ما به دوره احدیت ویا دوره پلانک همراه ذرات به درون سیاهچاله می روند یا در افق روی داد باقی می مانند. هاوکگینگ عقیده داشت در سطح خارجی افق رویداد بیرون سیاهچاله باقی می مانند ولی قرآن می فرماید به درون سیاهچاله می روند در حقیقت لباس اطلاعاتی خود را در درون احدیت از تن بیرون می آوردند و لخت می شوند. فوتون های لخت ابزار زنده شدن مرده ها است .درون احدیت این ذرات مرحله به مرحله به الکترون ها و فوتون ها و نیترینوز ها تبدیل می شوند و این فصل ها یا جزء مقسوم هفت قسمت است محدوده پلانک آغاز ابداع جهان مادی و مراحل آن تا انبساط کیهان.- حال به آیات 1 تا چهار سوره معارج نگاه کنیم و با آیات قبلی مقایسه کنیم.


آ أُقۡسِمُ بِرَبِّ ٱلۡمَشَٰرِقِ وَٱلۡمَغَٰرِبِ إِنَّا لَقَٰدِرُونَ- عَلَىٰٓ أَن نُّبَدِّلَ خَيۡرٗا مِّنۡهُمۡ وَمَا نَحۡنُ بِمَسۡبُوقِينَ- فَذَرۡهُمۡ يَخُوضُواْ وَيَلۡعَبُواْ حَتَّىٰ يُلَٰقُواْ يَوۡمَهُمُ ٱلَّذِي يُوعَدُونَ- يَوۡمَ يَخۡرُجُونَ مِنَ ٱلۡأَجۡدَاثِ سِرَاعٗا كَأَنَّهُمۡ إِلَىٰ نُصُبٖ يُوفِضُونَ- قسم به خداوند مشارق و مغارب دانشمندان مسلمان کمی سرشان را از درون روایت و نظر گذشتگان بیرون بیاورند و به کره خاکی که بر روی آن زندگی می کنیم نگاه کنند تا واقعیت های کره زمین را با دیده سربه بینند. کره زمین دو مشرق و دو مغرب دارد که در دو سر خط استوا قرار دارند فاصله این دو از هم به اندازه قطر زمین است. خداوند رب مشرق و مغرب است در قطب شمال و قطب جنوب هم ما مشرق و مغرب داریم این دو در حقیقت مشرقین هستند و ارتباطی با مشرق و مغرب خط استوا ندارند خداوند رب المشرقین است. غروب و طلوع در قطب شمال و حنوب در یک جا خورشید طلوع می کند و هم غروب می کند. به عبارتی در دو قطب زمین شش ما روز است و شش ماه شب است هنگامی که شش ماه روز می خواهد جای خود را به شش ماهه شب بدهد، پدیده شگفت انگیز و دیدنی مشارق و مغارب به وقوع می پیوندد تا یک قرن اخیر این صحنه را ندیده بودند.در پنج کشور ایسلند، نروژ، و سوئد دو کشور دیگر مردم می دانستند که خورشید در یک جا طلوع می کند و غروب ولی پدیده مشارق و مغارب را ندیده بودند. آ أُقۡسِمُ بِرَبِّ ٱلۡمَشَٰرِقِ وَٱلۡمَغَٰرِبِ-قسم به خداوند مشارق و مغارب اشاره به این پدیده استثنائی در کره زمین است تا دانشمندان و مردم بدانند که خدا 1400 سال قبل به این اشاره کرده است مشارق و مغارب واقعیت عینی دارند. شوربختانه نظر گذشتگان این مهجوریت علمی را برای آیات علمی قرآن ایجاد کرده اند و مفسرین با بسط آن نظرات در آن دخیل هستند.


خداوند به این پدیده مهم قسم یاد می کند که ما قادر هستیم این ها را ببریم و از آن ها بهتر بیاوریم ولی ما این کار نکرده و نمی کنیم و ما نحن بمسبوقین کار مادر این رابطه مسبوق به سابقه نیست. در 26 تا 29 آیات سوره یاسین- قِيلَ ادْخُلِ الْجَنَّةَ قَالَ يَا لَيْتَ قَوْمِي يَعْلَمُونَ- بِمَا غَفَرَ لِي رَبِّي وَجَعَلَنِي مِنَ الْمُكْرَمِينَ- وَمَا أَنزَلْنَا عَلَى قَوْمِهِ مِن بَعْدِهِ مِنْ جُندٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَمَا كُنَّا مُنزِلِينَ- إِن كَانَتْ إِلاَّ صَيْحَةً وَاحِدَةً فَإِذَا هُمْ خَامِدُونَ-خداوند رسولی می فرستد و مردم او را نمی پذیرند و با او جر و بحث می کنند مردی از راه دور می رسد و با آنها مجادله و از رسول دفاع می کند و او را می کشند-او مستقیم بدون تشریفات جهنم سقر و قیامت مستقیم به بهشت می رود و می گوید کاش مردم می دانستند که خدا من را آمرزید و در بهشت جایم داد. خداوند می فرماید بعد از شهادت او ما هیچ لشکری از آسمان برای انتقام نفرستادیم-جز یک صیحه به یکباره بود و هم خاموش شدند.

ادامه تفسیر آیات سوره معارج - فَذَرۡهُمۡ يَخُوضُواْ وَيَلۡعَبُواْ حَتَّىٰ يُلَٰقُواْ يَوۡمَهُمُ ٱلَّذِي يُوعَدُونَ- يَوۡمَ يَخۡرُجُونَ مِنَ ٱلۡأَجۡدَاثِ سِرَاعٗا كَأَنَّهُمۡ إِلَىٰ نُصُبٖ يُوفِضُونَ-بگذار در بازی های دنیوی برای پست و مقام ومال و منال فساد کنند یا خوش باشند تا زمانی که وعده داده شده محقق گردد- و آن روزی است که که از منبع ذخیره فوتون خالص در نفخ دوم اشرقت الارض به نور ربها بروز کند. آنها را می بینی که از آن منبع (اجداث)فوتون ها به جای گاه هائی از قبل تعیین شده، نصب یوفضون علامت های نصب شده بسرعت سرازیر می شوند فوتون ها بر اساس اطلاعات در کتاب مبین روی علامت نصب شده بسرعت قرار می گیرند و شخص مورد نظر زنده می شود. این سری آیات در قیامت است که فوتون ها به علامت های نصب شده نشانه گیری شده اند و بسرعت طبق اطلاعات در کتاب الله مرده ها که هر کدام یک هدف هجوم فوتون ها هستند زنده می شوند. آیه دیگر مکمل این آیه را در آیات سوره قمر ملاحظه فرمائید.


حِكْمَةٌ بَالِغَةٌ فَمَا تُغْنِ النُّذُرُ- حکمتی است تمام و کامل ولی بیم دهندگان سودشان ندهند- فَتَوَلَّ عَنْهُمْ يَوْمَ يَدْعُ الدَّاعِ إِلَى شَيْءٍ نُّكُرٍ- پس در آن روز که آن دعوت کننده ، آنان را به چیزی ناخوش فرا می خواند، از ایشان رویگردان شو- خُشَّعًا أَبْصَارُهُمْ يَخْرُجُونَ مِنَ الْأَجْدَاثِ كَأَنَّهُمْ جَرَادٌ مُّنتَشِرٌ-کسانی که بسرعت از علائم های نصب شده زنده می شوند( خارج می شوند) و بسرعت مانند ملخ پراکنده و سرگردن با چشمانی که نشان ذلت و خواری در آن دیده می شود که چرا قیامت را باور نکردیم .
رخداد قیامت بعداز محشور شدن به حضور خداوند در جهنم سقر است و چینش ها از آن جا انتخاب و به اجداث منبع ذخیره فوتون های پاک شده سپرده می شوند. از آیات سوره مریم چنین بر می آید که افراد مومن و گناهکار و کسانی که عمل نیکو انجام داده اند از آتش سقر بیرون کشیده می شوند تا در قیامت زنده و باز خواست شوند. در نوشتار چرا باید قبل از قیامت همه وارد جهنم شویم مشروح بیان کرده ام.البته برداشت و جمع بندی نظر من است انشاء الله شروعی باشد برای تفسیر بر پایه علوم روز و خداحافظی با نظرات گذشتگان در باره آیات علمی و متشابه در باره خلقت کیهان، خلقت انسان، معاد ، بهشت و قیامت. قیامت آنی و به یکباره رخ نمی دهد-سید محمد تقوی اهرمی-دوم مهر 1402


-

بازدید: 762