قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

اشراط الساعه نشانه های قیامت نیست

مقدمه نوشتار


شاید با وجود بحث ها و روایات بسیار زیاد در مورد اشراط الساعه چیز عجیبی بیان می کنم ولی این نتیجه تجسس در ماهیت قیامت و بررسی آیات است. کسانی که به آیات قیامت آشنائی دارند می دانند که نشانه های قیامت در جهان مادی به وقوع نمی پیوند. نشانه های قیامت بعد از برچیده شدن کیهان رخ می دهد. در قرآن هر رخ دادی که نشانه برچیده شدن کیهان است لابلای اوصاف قیامت بیان می فرماید. اینکه ماه ریز ریز می شود و خورشید از فروغ می افتد نشانه شروع جمع شدن کیهان است که تا روز قیامت فاصله چند میلیارد ساله دارد. ابتدا حیات در کره زمین از بین می رود و زمین همچنان به همراه منظومه شمسی در جایگاه خود به گردش ادامه می دهد بدون حیاتی که ما انسان روی ان زندگی کنیم و میلیارد ها سال می گذرد تا زمین و منظومه شمسی و سیارات و ستارگان به غبار کیهانی (حُمِلَتِ الْأَرْضُ وَ الْجِبالُ فَدُكَّتا دَكَّةً واحِدَةً) مبدل شده و به فطرکم اول مره جاءی که اولین بار ذرات بنیادی ساختار نخست حیات در زمین قیل از انبساط کیهان شروع به ایجاد می شوند بر می گردند. کیهان به جایگاه نخست تولد خود یعنی مرحله مه بانک بر می گردد. فطرکم اول مره و الیه ترجعون شما را نخستین بار از درون محدوده قبل از انبساط کیهان ایجاد کردم جاءی که ذرات بنیادی بودید و ذرات بنیادی هم از نور ناب احدیت و فوتون ها منشاء شد. نور ناب از ذات احدیت متجلی یافت و ماده سنگ بنای جهان مادی هست شد. در حقیقت ما از خدا هستیم و به خدا باز می گردیم. انا لله و انا الیه ترجعون. باز گشت به خداوند پروسه ای است اجتناب ناپذیر و قیامت بعد از برگشت به مه بانک رخ می دهد. حال دو سوال برای ما مطرح می شود نشانه های قیامت در نزدیک بودن قیامت است که خداوند می فرماید. إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَنَرَاهُ قَرِيباً- آنان (مردم) قیامت را دور می بینند و ما آن را نزدیک می بینیم یا یر روی زمین قیامت اتفاق می افتد. چرا خداوند قیامت را نزدیک می بیند و ما دور.

تعریف قیامت در قرآن


اگر ما جهان بینی قیامت را دقیقا نشناسیم و به یک دید منسجم که تمامی آیات در باره قیامت در آن قابل توجیه باشند نرسیم بیراهه خواهیم رفت. در آیات فراوان قیامت رخداد زنده شدن مرده ها و پروسه حسابرسی قرار گرفته و مرتبا به انسان در حقانیت قیامت تذکر می فرماید.. اینکه شیوه حسابرسی چگونه است مخصوص خداوند است و ما نمی دانیم . ما می میریم یک برزخ داریم و زنده می شویم بنابراین هنگام مرگ ملاءکه نمی توانند قضاوت کنند که تو یکی عملت خوب بود برو بهشت و دیگری عملش بد و برود جهنم. این با فلسفه قیامت هم خوانی ندارد مثالی از دو آیه می زنم. آیات 28 و 32 سوره نحل می فرماید. ترجمه رایج را می اورم.


الَّذِينَ تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلَائِكَةُ ظَالِمِي أَنْفُسِهِمْ فَأَلْقَوُا السَّلَمَ مَا كُنَّا نَعْمَلُ مِنْ سُوءٍ بَلَى إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ - فَادْخُلُوا أَبْوَابَ جَهَنَّمَ خَالِدِينَ فِيهَا فَلَبِئْسَ مَثْوَى الْمُتَكَبِّرِينَ-کسانی که ملاءکه روحشان را می گیرند در حالی که به خود ظلم کرده اند. تسلیم می شوند و گویند ما کار بدی انجام نمی دادیم آری خداوند به آنچه انجام می دادید آگاه است-گویند به درهای جهنم وارد شوید و جای بدی است که ماندگار می شوید جایگاه مستکبران. آیه دیگر .

الَّذِينَ تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلَائِكَةُ طَيِّبِينَ يَقُولُونَ سَلَامٌ عَلَيْكُمُ ادْخُلُوا الْجَنَّةَ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ -کسانی که ملاءکه روحشان را می گیرند و پاک از گناه هستند گفته می شود درود بر شما به بهشت وارد شوید به دلیل کار های خوبی که انجام می دادید. آیا این دو آیه با تعریف قیامت و دوره های آن هم خوانی دارد. یا قرآن تناقص دارد یا برداشت ما درست نیست و سعی نکرده ایم روی آن فکر کنیم. پس باز گشت همه بسوی خدا است و نفخه های قیامت و نامه اعمال چه می شود. بنابراین باید دوره مرگ تا زنده شدن در قیامت را بررسی کنیم تا به واقعیت قیامت برسیم. خداوند تمامی پروسه های قیامت را بر اساس قوانین جهان مادی و مطابق امر خود انجام می دهد. تعریف ملاءکه، نفس، روح، یتوفی، جهنم، ساعه و کتاب مبین و تمامی کلمات که در آیات متشابه قیامت در قرآن بیان شده مفاهیم علمی خاصی دارند و هر کدام بحث طولانی دارد که من سعی کرده ام در نوشتار های متعدد با دید روز و علمی آن ها را بیان کنم و به یک چهار چوب جهان بینی خاص قیامت از نظر خودم نزدیک شوم. این جهان بینی بدین قرار است. ما در دنیای مادی زندگی می کنیم و آخرت هم دنیای مادی دیگری است و دقیقا همین قوانین بر آن حاکم است.


خداوند در ابتدای ابداع کیهان و درون محدوده قبل از انبساط در هفت مرحله ذرات بنیادی را از انرژی ناب ایجاد کرد(1 و هر کدام قبل از انبساط جفت بودند به عبارتی ماده و ضد ماده در حرارت فوق العاده بالا ده به توان 32 درجه در کنار هم بودند و هنگام شروع انبساط ماده را از ضد ماده جدا کرد(2 و دو کیهان مانند دو قیف که از راس به هم وصل شده اند را خلق فرمود کیهان ما مادی است و کیهان دیگر ضد ماده (3. زمین دنیا و کیهان از بین می رود و خداوند منظومه شمسی و زمین ضد مادی را برای رخ داد قیامت جلو می آورد(4. ما مدتی در دنیا زندگی می کنیم و مرگ برزخ یا حاءل بین دنیا و آخرت است(5. هنگام مرگ اطلاعات ما یک جا به کتاب مبین منتقل می شود و برزخ فقط لحظه تحولات مرگ است و ما به صورت اطلاعات در کتاب مبین در فایل مخصوص احصاء می شویم(6. همه جهان مادی از جمله ذرات بنیادی ساختار وجودی ما که به فوتون ها ختم می شوند در بر گشت کیهان به فطرکم اول مره والیه ترجعون بر می گردند و مجددا وارد محدوده احدیت یا پلانک می شویم وارد جهنم سقر که هفت باب یا فصل دارد و بر خلاف مه بانک که از فوتون آغاز شدیم در بر گشت کیهان به فوتون ها بر می گردیم (7، 8 اطلاعات تعداد بیشماری از مردم که مغضوب الیه هستند در همان جهنم سقر محو می شوند و فوتون های انسان های درست کار و خلاف کار( در حسابرسی سبک و سنگین می شود) که به خدا ایمان داشته اند و مرتکب گناه شده اند تفکیک و وارد پروسه قیامت می شوند. در حقیقت اطلاعات دو گروه از جهنم بیرون کشیده میشوند. زمین قیامت آماده رخداد زنده شدن مرده ها است. کتاب مبین و ملاءکه و شاهدین حاضر و سه نفخ فی الصور که استعاره از اعلام امر فوری است بر زمین قیامت مستولی می شود .اولین نفخ فی الصور تمام کسانی که در زمین قیامت ساکن هستند همه می میرند و در نقخه دوم همه زنده می شوند به روش علمی تله پورتیشن کوانتومی(9 و با اشرقت الارض به نور ربها(10 . نفخه آخری همه قیام می کنند و قیامت مراحل تسویه و حسابرسی است.

نیکو کاران به جایگاه خود را در بهشت زمین قیامت هدایت می شوند و خلاف کارها که قرآن آنها را ضالین یا گمراهان نامیده حسابرسی می شوند و به جایگاه خاص خود در همان زمین بر اساس خلافی که کرده اند هدایت می شوند ولی جایگاه مناسبی ندارند زندگی آنها پر از درد و رنج و پشیمانی و حسرت است آیه 4 سوره همزه. کلا لینبذن فی الحطمة ـ و ما ادراک ما الحطمة ـ نار الله الموقدة ـ التی تطلع علی الافئدة- إِنَّها عَلَيْهِمْ مُؤْصَدَةٌ - فِي عَمَدٍ مُمَدَّدَةٍ -چنين نيست قطعاً او در (آتش) شكننده‌اى افكنده شود. و تو چه دانى كه حطمه چيست؟ آتش افروخته الهى است كه بر دلها راه يابد آن آتش بر آنان فرو بسته شده در ستون هايى بلند و كشيده.


دوره جهنم همان محدوده پلانک است که همه انسان ها مومن و کافر در بر گشت کیهان از این مرحله عبور می کنند. تعداد انسان های بیشماری اطلاعات آن ها سوخت و یا دی لیت می شوند. خلاف کاران در حسرت و پشیمانی که آتش در دل هایشان شعله ور است در همان زمین سکونت دارند و یوم حسرت را سپری می کنند . این داستان قیامت در قرآن از دید مطالعات من است که برای هر کدام دلائل خودم را با استناد به آیات قرآن و علم روز در نوشتار های متعدد بیان کرده ام. حال ما یک دید کلی نسبت به قیامت داریم اما سوال فراوان که باید تاویل آن ها را کشف کنیم.


خداوند در آیات 66 تا 72 سوره مریم می فرماید- وَيَقُولُ الْإِنسَانُ أَئِذَا مَا مِتُّ لَسَوْفَ أُخْرَجُ حَيًّا - أَوَلَا يَذْكُرُ الْإِنسَانُ أَنَّا خَلَقْنَاهُ مِن قَبْلُ وَلَمْ يَكُ شَيْئًا - فَوَرَبِّكَ لَنَحْشُرَنَّهُمْ وَالشَّيَاطِينَ ثُمَّ لَنُحْضِرَنَّهُمْ حَوْلَ جَهَنَّمَ جِثِيًّا - ثُمَّ لَنَنزِعَنَّ مِن كُلِّ شِيعَةٍ أَيُّهُمْ أَشَدُّ عَلَى الرَّحْمَنِ عِتِيًّا- ثُمَّ لَنَحْنُ أَعْلَمُ بِالَّذِينَ هُمْ أَوْلَى بِهَا صِلِيًّا -وَإِن مِّنكُمْ إِلَّا وَارِدُهَا كَانَ عَلَى رَبِّكَ حَتْمًا مَّقْضِيًّا-انسان گوید آیا وقتی بمیرم زنده می شوم-آیا انسان نمی داند که ما او را از قبل که چیز قابل ذکری نبود خلق کرده ایم پس به خدایت سوگند که آن ها را(انسان) همراه شیاطین محشور می کنیم و در جهنم حاضر می کنیم آنگاه از هر دسته ای که در برابر رحمن ( عذاب مبدل به رحمت) ناتوانند را بیرون خواهیم کشید (گناهکاران) و ما خود می دانیم که چه کسانی مستحق جهنم هستند- هیچ کس از شما نیست مگر اینکه در آن (جهنم سوزان) وارد می گردد و این امر برنامه ریزی شده و حتمی است. ثُمَّ نُنَجِّي الَّذِينَ اتَّقَوا وَّنَذَرُ الظَّالِمِينَ فِيهَا جِثِيًّا-آن گاه آنان را که پرهیز کار بوده اند می رهانیم و ستمگران در مانده را در آن رها می سازیم.


این آیات را برای مثال عنوان می کنم که همه باید از این جهنم عبور کنند در قرآن آمده، دو گروه تقوا پیشگان و گمراهان را از آتش بیرون می کشیم تا راهی قیامت شوند. در سوره حمد از خداوند در خواست می کنیم که خدایا اهدنا الصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیر المغضوب علیهم والضالین- خدا یا ما را به راه درست(صراط المستقیم) راهی را که به آن ها نعمت می دهی و ما را از جمله مغضوبین و گمراهان قرار مده. مغضوب الیه در جهنم باقی می مانند صراط المستقیمی ها و ضالین از آتش جهنم ده به توان 32 درجه بیرون می کشیم ( فوتون های ساختار مادی مارک دار ما انسانها می تواند باشد) و از طرف دیگر ما که مردیم به صورت اطلاعات در کتاب مبین ثبت می شویم تا قیامت بر انگیخته شویم. بنابراین منظور آیه ذرات وجودی ما که همه در بر گشت کیهان باید از جهنم سقر با حرارت ده به توان 32 درجه عبور کنیم. مفسرین صدر اسلام این آیات را درست درک کرده اند و آن را به پل صراط تشبیه کرده اند که از نخ نازک تر و از شمشیر برنده تر است. واقعیت چیست ؟ بحث علمی جالبی می طلبد انشاءالله در نوشتار دیگر.


کلمات باید در این چهار چوب مفهوم علمی و واقعی خود را پیدا کنند. البته باز هم تکرار می کنم نتیجه مطالعات گسترده من است و احتمال اصلاح و تغییر با ابراز نظرات مخالف وجود دارد و سعی همه ما بر این است که به یک نظر واحد که توجیه کننده تمامی آیات قیامت باشد برسیم. از آن جائیکه بحث بسیار گسترده است سعی کرده ام در باره هر کدام از رویداد های اشاره شده قیامت نوشتاری اراءه دهم که در باره روح، به صورت اطلاعات بودن بعد از مرگ، برزخ و جهنم منتشر کرده ام که زنجیر وار به هم وصل هستند. مطالب فوق برای تشحیذ ذهن و آمادگی ذهنی بحث اشراط الساعه است بیان شد.


مفهوم الساعه در قرآن


الساعه در قرآن به دو مفهوم آمده ساعت حادثه و قیامت، کلمه الساعه در قرآن بیشتر اشاره به وقوع سریع قیامت است در بسیاری از آیات از یوم القیامه استفاده شده است. کلمه اشراط تنها یک بار در قرآن آمده و مفسرین کلمه الساعه را به آن اضافه نمودند و موضوعی درست شد برای بحث و اظهار نظر فراوان. آیه 18 سوره محمد ص می فرماید.

فَهَلْ يَنظُرُ‌ونَ إِلَّا السَّاعَةَ أَن تَأْتِيَهُم بَغْتَةً ۖ فَقَدْ جَاءَ أَشْرَ‌اطُهَا ۚ فَأَنَّىٰ لَهُمْ إِذَا جَاءَتْهُمْ ذِكْرَ‌اهُمْ- آیا کافران نمی نگرند که قیامت ناگهان بر آن ها فرا رسد در حقیقت شروطی بر آن ها باید ظاهر شود و وقتی محقق شد دیگر فرصتی برای جبران ندارند ( دیگر جاءی برای اندرزشان باقی نمی ماند). اشراط به کافران بر می گردد و نه به الساعه. خطاب به کافران زمان صدر اسلام است که قیامت را منکر شده اند و خداوند می فرماید آیا آن ها نمی نگرند که قیامت ناگهان برآن ها برسد البته باید شرایط مرگ برای آن ها فراهم شود مرگ دریچه ورود آنی به قیامت است. همین طوری قیامت سراغ آن ها نمی آید یا باید در جنگ کشته شوند یا حادثه ای آن را به مرگ برساند و یا به مرگ طبیعی بمیرند. هنگام مرگ ملأءکه مامور آخرین اطلاعات آن ها می گیرند و به کتاب مبین هارد دیسک بزرگ آفرینش در فایل مخصوص وارد می نمایند از آن جائیکه زمان بر اطلاعات در هارد دیسک نمی گذرد در نفخه سوم قیامت از کتاب الله با روش تله پوتیشن کوانتومی از فوتون های اشرقت الارض بنور ربها زنده می شوند و گمان می کنند ساعتی بیش از مرگشان نگذشته است. ان تاتیهم بغتته در حقیقت با مرگ ناگهان خود را در قیامت می بینند. هل ینظرون در این آیه نگاه کردن معنی می دهد چرا که ما مرگ را مکرر می نگریم 


ما می میریم، در حقیقت ما میلیارد ها سال است که مرده ایم و زمین هم ریز ریز شده و هنوز اثری از نشانه های قیامت نیست ما نه شاهد شق القمر هستیم و نه زلزلت الارض زلزالها را رویت می کنیم و فراموش کرده ایم که ما با آیات متشابه و علمی سر و کار داریم که باید در آن تفکر و تعقل کنیم. قرآن مهمترین حوادث بر چیده شدن کیهان و نکات مهم آن را که علم هم به اخیرا به آن رسیده است برای اعجاز علمی بیان می فرماید تا دانشمندان و مردم آگاه به علمی بودن این مطالب که در هزار و چهار صد سال قبل بیان فرموده ایمان آورند. بزرگ ترین نشانه قیامت بر چیده شدن کیهان است که رخداد های مهم آن را بیان می فرماید کیهان برچیده می شود و ذرات تشکیل دهنده مشهودات مادی به صورت ذرت بنیادی وارد دوره احدیت دوره آغاز مه بانک تا انبساط کیهان می شوند و این جا همان جهنم سقر است.

چرا قیامت نزدیک است

تمامی ذرات بنیادی به فوتون ها تبدیل و در نور ناب یا انرژی ناب که مه بانک از آن ایجاد شد محو می شوند. قیامت بعد از محو شدن کیهان مادی رخ می دهد، خداوند می فرماید قیامت یوم الازفه است روزی است که نزدیک است. اقترب للناس حسابهم و هم فی غفله معرضون. برای مردم حسابرسی قیامت نزدیک است در حالی که آن ها بی خیال بسر می برند.آیه 40 سوره نبا می فرماید- إِنَّا أَنذَرْنَاكُمْ عَذَاباً قَرِيباً ما هشدار می دهیم که عذاب نزدیک است یا قیامت نزدیک است. إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَنَرَاهُ قَرِيباً مردم فکر می کنند قیامت دور است ولی ما آن نزدیک می دانیم. اینکه ما اشراط الساعه را نشانه های قیامت بدانیم با کلمه أَن تَأْتِيَهُم بَغْتَةً هم خوانی ندارد.

در آیه خبری می دهد که برای کافران رسیدن سریع به قیامت است. در آیات فراوان خداوند پس از رخداد های پایان عمر زمین ،خورشید و حوادث مانند شق القمر و زلزت الارض زلزالها به قیامت اشاره می کند و اوصاف قیامت و مصاحبه های افراد زنده شده با یکدیگر، بیان گر نکات علمی با ارزشی است که بیان می فرماید. نزدیک بودن قیامت را از مصاحبه های زنده شده گان می توان فهمید. به آیات نگاهی داشته باشیم-

يَوْمَ تَقُومُ السَّاعَةُ يُقْسِمُ الْ مُجْرِمُونَ مَا لَبِثُوا غَيْرَ سَاعَةٍ كَذَلِكَ كَانُوا يُؤْفَكُونَ- و قال الذين اوتوا العلم و الايمان لقد لبثتم فى كتاب الله الى يوم البعث فهذا يوم البعث و لكنكم كنتم لا تعلمون-
روزی که قیامت بر پا شود مجرمان ( که قیامت را نفی می کردند) قسم می خورند ( در جمع خودشان) که ما جز ساعتی بیش در قبر نبوده ایم ( تصور می کنند در دنیا ساعتی بعد از مرگ زنده شده اند) و این چنین حقیقت را باور ندارند و کسانی که اهل علم و ایمان بودند به آن ها گویند(آهای) در حقیقت شما در کتاب الله ( مرکز داده های آفرینش به صورت اطلاعات بودید) و از آن جا (از کتاب) به قیامت بر انگیخته شده اید و این روز قیامت است و شما بر این موضوع آگاهی ندارید. آیه می فرماید شما در قبر نبودید در کتاب خدا بودید و ما لبثوا غیر الساعه را اهل علم و ایمان قبول داشتند.

اطلاعات ما نزد خدا است و خدا را زمان فرا نمی گیرد ولا تاخذه سنه و لا نوم له ما فی السمات و ما فی الارض. لا تاخذه سنه زمان خدا را فرا نمی گیرد سنه با فتحه س زمان و با کسره س می شود چرت زدن. خداوند مالک سماوات و الارض است که در مدیریت آن نه زمان او را فرا می گیرد و نه خواب. ما هم که بصورت اطلاعات در کتاب الله بودیم زمان ما را فرا نمی گیرد. میلیارد ها سال بر چیده شدن کیهان طبق قوانین جاریه الهی طول کشیده و قیامت رخ می دهد. شخص مرده به همان شکل و تفکراتی که هنگام مرگ داشت می میرد و وقتی زنده می شود همان خاطرات را دارد و تصور می کند جز ساعتی در قبر نبوده است.

در این نوشتار سه موضوع: اول به صورت اطلاعات در کتاب خدا بوده ایم و از کتاب خدا به قیامت بر انگیخته می شویم و دوم دلیل نزدیک بودن قیامت و سوم همه باید از جهنم سقر بگذریم را بررسی کردیم که به صورت واضح در قرآن بیان شده. با توجه به اینکه انسان پس از مرگ در کتاب الله به صورت اطلاعات ذخیره شده است رفتن به جهنم سقر قبل از قیامت باید توجیه علمی خاصی داشته باشد و اینکه در آیه فوق فرموده آل مجرمون در مرحله سوم نفخه فی الصور زنده شده اند مسلما اطلاعات آن ها از جهنم سقر عبور کرده است یکی از نکات ابهام است که انشاءالله با بررسی آیات دیگر قیامت به تاویل آن دست پیدا کنیم. سید محمد تقوی اهرمی 25/11/1401


1-محدوده احدیت آغاز ابداع جهان مادی و مراحل آن تا انبساط کیهان
2-بررسی انبساط کیهان از نظر علم و قرآن
3-جهان آینه ای نخستین بار توسط قرآن مطرح شده است
4-يَوْمَ تُبَدَّلُ الأَرْضُ غَيْرَ الأَرْضِ و واقعیت قرآنی بیرون آمدن از قبر
5-برزخ از مرگ تا قیامت لحظه ای بیش نیست
6-قیامت از دیدگاه علم کوانتوم و قرآن
7-هفت درب جهنم جزء مقسوم و ذرات بنیادی است
8-وَ قُودُ هَا النَّاسُ وَ الْحِجارة و مفهوم علمی و اعجاز آن
9-تله پورتیشن کوانتومی ابزار زنده کردن مرده ها درقیامت
10-اشرقت الارض بنور ربها و تاویل علمی آن

 

بازدید: 1069