قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

مراتب خلقت از دیدگاه آیات و علوم طبیعی

مقدمه نوشتار


خلقت حیات در زمین واقعیت ها و پدیده های طبیعی است که با علوم طبیعی سر وکار دارند و همه آیات متشابه هم با پدیده های طبیعی روبرو هستند. حتی قیامت یک پدیده طبیعی است ادامه حیات زمین است. تنها با ابزار علوم طبیعی می توان واقعیت های آن را درک کرد. روشی که مطلوب قرآن نیست و غیر منطقی است که ما برای کشف واقعیت های پدیده های طبیعی را در روایات گذشتگان جستجو کنیم. خداوند برای ما روشن کرده که ما با  دو سری  آیات سروکار داریم  محکمات و متشابهات. اصول قرآن بر محکمات بنا شده فقه و اصول معارف اسلامی ما  بر پایه محکمات است و روایات و احادیث جزء  تفکیک ناپذیر محکمات هستند. رساله های دینی ما همه  درباره  محکمات  قرآن راهنمایی میکنند و فقه شیعه این ساختار محکمات را روشن کرده و هر کس موظف است مرجع تقلید خود را انتخاب کند. و اشکالات و سوالات  خود را از مرجع  خود بپرسد ولی آیات متشابه روند خاص خود را دارند.

روایاتی که در 1300 سال قبل با برداشت علمی آن زمان از حیات و خلقت انسان نوشته شده منطبق بر اصول علمی نیست و ما باید به علوم طبیعی برای کشف حقایق آن رو آوریم. آیه معروف 20 سوره عنکبوت رهنمود لازم را برای ما صادر کرده و ما موظف هستیم طبق دستور خداوند عمل کنیم.

قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ۚ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ ۚ-

در زمین گردش کنید و بنگرید و تفحص کنید خداوند چگونه خلقت (حیات و خلقت انسان) را آغاز کرد و سپس  خداوند  نشاء  آخری را از آن انشاء  کرده بیرون می آورد  خداوند  بر (خلق هر چیز) قدرت بر تر دارد. هدف آفرینش چه بوده است  خلق انسان تکامل یافته که اولین انسان تکامل یافته آدم است که در این آیه آن را  نشاء آخری  می نامد. یعنی آغاز خلقت حیات تا پایان تکامل و انشاء  آن. در مورد نشاء آخری که مفسرین محترم آن را قیامت نامیده اند نیاز به بحث مفصلی داریم که در مقاله جداگانه  تقدیم می شود. حال آیا در زمین چطور می توانیم به چگونگی کیف بداء الخلق برسیم. کاری که داروین کرد و ثروت و امکانات خود را برای عمل کردن به این آیه فدا کرد کشتی اجاره کرد و در زمین و همه جاهایی که  لازمه بیرون آوردن حقیقت چگونگی حیات ضروری بود سفر کرد فسیل ها را جمع آوری کرد طبقه بندی کرد و تاریخچه پیدایش حیات را بیرون آورد. البته ایشان از آخر شروع کرد زیرا به  بداء الخلق دسترسی نداشت و قوانین تکامل را ناقص بیان کرد ولی پایه تجسس و تفحص علمی را بنا  گذاشت . بسیاری از خرافات در خلقت انسان را در اذهان پاک کرد و انقلابی در اذهان عمومی به جای گذاشت. از نواقص کار او که اطلاعی از علم ژنتیک نداشت بگذریم. او اولین انسانی بود که به آیه شریفه که واجب الدستور بود عمل کرد. هیچوقت از بیان حقایق نهراسیم و چشم به قرآن داشته باشیم. آیا در تجسس روایات کهن برای کشف حقایق آیات متشابه با این دستور خداوند در تنا قص  نیست. در زمین با چه ابزاری سر و کار داریم علوم طبیعی و شواهد اثبات آن و آیا می توانیم به نظر کسانی که با علم روز 1300 سال قبل موضوعی را بررسی کردند اعتماد کنیم. آیا احترام گذاشتن به شخصیت هایی که نظرات را اعلام کردند واجب تر است یا  دستور خداوند متعال. کمی با خود فکر کنیم آیا تحجر و تعصب ما عامل اصلی این کار نیست که با آن قرآن را در مهجوریت علمی قرار داده ایم.

 

علم در مورد خلقت حیات چه میگوید
سیر روند تئوری های پیدایش حیات را در مقاله چگونگی خلقت حیات از نظر علم و قرآن بیان داشته ام ،لذا برای کوتاهی مقاله آخرین و جدید ترین نظریه های علمی را خلاصه وار بیان میکنم. دانشمندان تصور می کردند که اولین موجود زنده حیات در درون اقیانوس ها و نزدیک دهانه آتشفشان ها خلق شده اند. برخی اعتقاد داشتند که در زمین اولیه و در گودال ها ی جوشان که آب داغ جمع شده بود واکنش های شیمیایی پیدایش  مولکول های حیات تشکیل شدند. با پیشرفت علم و کشف ژنتیک و  مولکول زنجیره ای پلیمر به  این  نتیجه  رسیدند که مولکول های پلیمر نمی توانند در جایی که  آب فراوان وجود دارد ایجاد شده باشند. چرا مولکول های ساده  قندها، اسید های آمینه، نوکلئوتیدها و چربی ها که بصورت تکی و یا مونومر بودند ابتدا باید بهم بچسبند و مولکول های دوتایی بدهند و بعد همینطور ادامه دهند و یک مولکول دراز صد تای، هزار تایی و بالاتر ایجاد شود. این می شود مولکول اولیه حیات. البته بهتر است بگوییم اولین مولکول ساختار حیات ولی حیات ندارد. یک مولکول شیمیایی است.

پس باید این واکنش در محیطی باشد که آب کم (ما ء مهین) باشد و دوم محیط داغ باشد تا مولکول آب که از بهم پیوستن  دو مولکول ساده ایجاد میشود بتواند سریع و جهشی از محیط خارج شود و گرنه واکنش برگشت پذیر می شود. این آب جهنده و بیرون رونده بوده و خداوند با بیان علمی برای ما شرح داده که شما را در آب بیرون رونده و کم خلق کردم. این موضوع را دانشمندان نمی دانستند و تا این اواخر فکر میکردند که حیات در درون برکه های جوشان آب و درون  اقیانوس ها  تشکیل شده است. موضوع علم ژنتیک اما ورق را برگرداند و تازه دانشمندان متوجه شدند که اولین موجود حیات باید اولین نطفه حیات باشد یعنی ژن اولیه باشد. چرا؟ برای اینکه ژن میتواند اطلاعات موجود زنده را در خود نگه دارد و به نسل بعد منتقل کند. نظر دانشمندان از اقیانوس و برکه به محیط خشک و داغ و درون سنگ های اولیه پوسته جامد زمین کشیده شد. سنگ پیریت و سنگ رس کاندیدای اول این پدیده حیات شدند. بنابراین  یکی از مهمترین کلمات کلیدی حیات ماء مهین (آب کم) و ماء  دادفق (آب بیرون جهنده)است با دو ماهیت متفاوت.


ما ء مهین و ما ء دافق


مولکول های آب جوشان به صورت بخار ترکیبات اولیه و پایه حیات را در قطرات کوچک خود حل می کردند و به درون لایه های سنگ رس میبردند. یعنی محیط داخلی زمین از آب جوش و گاز هیدروژن فراوان، هیدرات های متنوع کربن که همان نفت باشد بصورت ساده یعنی مونومرو بصورت اشباح وجود داشتند. آمونیاک به صورت گاز در پروسه حیات شرکت داشته است و با ترکیبات نفت اسید های آمینه را درست میکردند. هیدرید فسفر و گوگرد هم در انتظار نقش آفرینی خود بودند که همه این ترکیبات ساختار اولین مولکول حیات که همان نطفه امشاج بود که از دل سنگ رس بیرون آمد یعنی در رسوب نرم و سیاه ته نشین شده در آب کم و درون سنگ رس که پروسه ایجاد ماده بی جان به جاندار که شاهکار خلقت خداوند است با یک کن فیکون به وقوع می پیوندد و این آغاز خلقت انسان است ولی راهی دراز در پیش است چرا که خداوند خلق می کند و سپس به آن میپردازد خلق فسوی، خداوند خلق میکند و سپس آن را بسوی هدف متعالی تکامل انسان راهنمایی میکند خلق فهدی کلمات در قرآن اعجاز قرآن است. اعجاز را با تخیلات ذهنی گذشتگان که با برداشت های علمی 1300 سال قبل نگاشته شده است از اعتبار علمی نی اندازیم که گناهی بس نا بخشودنی است و نزد خداوند مجازات دارد. در حقیقت تمام مولکول های پایه حیات را نفت در اختیار گذاشته است. مثلا قندها، هیدرات کربن اضافه اکسیژن، چربی ها و نوکلئوتیدها ساختار و استخوان بندی ترکیب شیمیایی آن بر نفت استوار است.


شالوده خلقت انسان بر نفت بنا گذاشته شده است

اول نفت خلق میشود از نفت اسیدهای آمینه و قندها و نوکلئوتید ها  با مشارکت آمونیاک و هیدروژن فسفید و سولفید.
دوم ترتیب قرار گرفتن مهره های اسید آمینه که کدهای اطلاعاتی موجود زنده است در پروتئین ها شکل می گیرند و باید در محیطی باشد که مکانیسم کد بندی بر اساس اطلاعات در مولکول زنجیره ای قرار داده شود. جایگاه کد بندی پایه های پروتئین در مولکول RNA  در درون لایه های سنگ رس (سنگ رس کالفخار است یعنی بعد از ایجاد در پوسته خارجی زمین اولیه سرد می شود و به سفال تبدیل می شود البته نه سفالی که اکنون است در حقیقت به صورت کریستال در آمده و هنوز داغ است) است از آن جائی که مولکول ژن ساده اولیه به اندازه خودش بسیار پیچیده تر از آنی بود که دانشمندان فکر می کردند. پروسه خلقت از اقیانوس ها و دریا به تدریج به درون سنگ های اولیه پوسته خارجی زمین کشانده شد. شرایط اولیه باید فراهم شود. یعنی اول باید مولکول های ساده پایه حیات درست شوند، مانند انواع اسید های آمینه، قندها، نوکلئوتیدها های ساده آزاد، چربی ها. این ها همان غذای موجودات زنده است که در قرآن به اقوات نام برده شده و در چهار دوره زمانبندی شده به وقوع میپیوندد. و قدر فیها اقوات ها فی اربعه ایام ما این غذا ها را مثلا پروتئین ،قند ها، چربی ها نوکلئوتیدها به صورت مولکول های زنجیره ای پلیمرها هستند می شناسیم و هر روز در زمین پرورش می دهیم و استفاده میکنیم در معده ما آنزیم آنها می شکنند و به مولکولهای  ساده  تبدیل می کنند  تا قابل جذب برای سلول ها باشد. در زمین اولیه هنوز آنزیمی خلق نشده بود و عکس این رخ داد بوده است غذا باید ساده و تکی باشند.

در محیط بصورت شکسته شده و فراوان باشند دوم تک سلولی اولیه حیات باید ژن داشته باشد تا فرمان تکثیر پذیری را داشته باشد و بتواند روی یک برنامه تنظیم شده کار کند. اسید های آمینه و سایر ترکیبات غذایی ساده را با تاژک ها از محیط انتخاب نموده و در پروسه پروتئین سازی درون خود مطابق پلان برنامه ریزی شده ردیف و دقیقا  سر جای خود بنشاند. مانند دانه های تسبیح با 20 رنگ مختلف را طوری به چیند که از آن اطلاعات تک سلولی اولیه بیرون آید. تک سلولی که بتواند خودش را تکثیر کند باید دارای ژن اولیه باشد. اسمش را گذاشتند نطفه اولیه حیات یعنی اول باید این نطفه خلق شود و بتواند تغذیه کند ولی از آنجائیکه آنزیم ندارند باید در محیط زمین اولیه و جایی که باید غذا بصورت ساده باشد متنوع باشد تا ژن بتواند پروتئین ها ردیف بندی کند. این جا عظمت خلقت خود را نشان میدهد. ای کاش تحجر و تعصب روی نظر گذشتگان  کنار میرفت تا حقایق قرآن عیان شود. این مطالبی که من بیان میکنم هنوز علم به آن نرسیده استخوان بندی این رخ داد را قبول کرده اند ولی جزئیاتی که قرآن در کلماتی اعجاب انگیز بیان میکند من را به نظریه جدید نفت و خلقت حیات در زمین کشاند و اینها را از قرآن کشف کرده ام و افسوس میخورم که ما در کشور، دانشمندان نظریه پرداز و آشنا به علوم طبیعی که با ذوق و شوق دنبال کشف حقایق علمی باشند نداریم. همه دانشگاهیان ما به دنبال کسب امتیاز و نان و رونویسی هستند. به آنها میدان داده نشده و جاهایی که میدان داشته اند به پیشرفت های شگرفی رسیده اند.


شیوه تحقیق دانشمندان ما در باره آیات متشابه قرآن


شیوه کاملا خاص و ویژه در جهان علم است. میخواهند مثلا آیه و لقد خلق الانسان من صلصال من حما مسنون را تحقیق و تفحص کنند که از نظر علمی چه مفهومی دارد. ابتدا یک  ردیف طولانی نظر گذشتگان در 1300 سال تا چند صد سال بعد را ردیف می کنند درست در زمان هایی که علم وجود نداشته و به جمع بندی کلی میرسند که معنی این  آیه این است: و همانا ما انسان را از گل و لای کهنه متغیر بیافریدیم. یادشان رفته که خداوند در قرآن فرموده ای انسان به تو عقل دادم که در آیات من فکر کنی و قرآن را ساده بیان کردم. در قرآن دو نوع  آیات داریم محکمات و متشابهات. در محکمات میتوانید تفسیر کنید ولی آیات متشابه را  دارم برای توی انسان  تشبیهی بیان میکنم  تفسیر ندارد و فقط  تاویل دارد و تایل آن را هم توی انسان فعلا (در صدر اسلام تا کنون) حق نداری تاویل آن را بگویی چرا؟

برای اینکه تاویل آن را فقط خداوند میداند و راسخون فی العلم راسخون متخصصین علوم طبیعی یعنی دانشمندانی که راز خلقت را کشف کردند و قوانین جاریه طبیعت که امر خدا یند را برای ما شفاف کردند. پایه  تاویل این نوع آیات هم علوم طبیعی است. کجای آیه فوق این معنی را میدهد این معنی از کجا بیرون آمد آیه می فرماید در حقیقت ما  انسان را در صلصال و از توده سیاه نرم رسوب شده خلق کردیم. "من" در قرآن چند وجه معنی دارد از جمله "در" و" از" با کمی تعقل کردن در آیه و آشنایی اندک با یافته های علم زیست شناسی مفهوم آن که همان تاویل است روشن میشود. از درون سنگ رس اولین نطفه حیات که نطفه امشاج است بیرون می آید. این نطفه حیات دو خاصیت دارد اول بلا ساز است نبتلیه است و دوم نطفه ممتزج  و یا مخلوط  و یا در هم آمیخته شده است .این نطفه چندین میلیون سال با هم وصل میشوند و یا  در هم می آمیزنند و نطفه با اطلاعات بزرگتر ایجاد میکنند یعنی ژن آنها با هم مخلوط می شوند و سرانجام به باکتری ها ختم میشوند که بسیار بسیار بزرگتر هستند و در سه دوره پانصد میلیون ساله در سه نوع مختلف حاکمیت زمین را در اختیار داشتند. انسان خلق شده است ولی هنوز قابل  ذکر نیست و در عالم ذر است یعنی در عالم ریز یا  ذره. از کوچک ترین مورچه ها هم کوچک تر است و تشبیه بسیار جالب خداوند است که توی انسان در دورانی بسر میبردی که چیز قابل ذکری نبودی تا تو را در زمین به علقه تبدیل کردیم که تک سلولی هسته دار و دارای غشاء هسته ای و سلولی بسیار پیشرفته و مجهز به نام قرار مکین با ژن کامل DNA و روح خداوند در ژن فرماندهی هدایت بسوی شدن انسان را بر عهده میگیرد و از این لحظه انسان قابل ذکر میشود و ملائکه که قوانین طبیعت هستند در درون علقه  قرارمیگیرند کروموزوم ها، آنزیم ها، سوخت و ساز همه ملائکه هستند که به فرمان خداوند به علقه سجده میکنند یعنی در اختیار ساختار تشکیلاتی بدن انسان قرار میگیرند ولی باید تکامل ادامه یابد  ابلیس هنوز نمی تواند در درون انسان قرار گیرد برای همین هم امتناع کرد. ابلیس نمی تواند سجده کند چرا که جزء ساختار تشکیلاتی بشر(علقه بشر در راه انسان شدن است) نیست ولی با ادامه تکامل و ظهور انسان تکامل یافته که  آدم است ماموریت ابلیس شروع می شود. یعنی حدود یک میلیارد منهای حدود 50 الی 70 هزار سال بعد. که مجددا ملائکه به انسان سجده میکنند.


أَلَمْ يَكُ نُطْفَةً مِّن مَّنِيٍّ يُمْنَى- ثُمَّ كَانَ عَلَقَةً فَخَلَقَ فَسَوَّى- فَجَعَلَ مِنْهُ الزَّوْجَيْنِ الذَّكَرَ وَالْأُنثَى- أَلَيْسَ ذَلِكَ بِقَادِرٍعَلَى أَن يُحْيِيَ الْمَوْتَى-ـ آیا او نطفه تقدیری نبود که (در پروسه تکامل) مقدر می شود و پس از آن علقه بود که خلق شد و آن را سر و سامان داد و جنسیت نر و مادینگی را در آن قرارداد(ژنوم کامل موجودات زنده در این تک سلولی تکامل یافته و در درون غشاء دو جداره پیشرفته هسته سلول و خود سلول قرار داده می شود که قرارمکین است چنین خدایی قادر نیست مردگان را زنده کند. در 23 جفت کروموزوم انسان تنها یک جفت جنسیتی است و درون خود هر کرام جفت دارند XYو XX زوجین یعنی دو جفت و هر جفت هم خودش دو موئلفه دارد. به مقاله زوجین ذکر و الانثی در قرآن واقعیتی که مسخ شده است مراجعه فرمایید.         

 

ولَقَدْ خَلَقْنَا الإِنسَانَ مِن سُلاَلَةٍ مِّن طِينٍ - ثُمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَّكِينٍ
یا ایها الناس ان کنتم فی ریب من البعث فانا خلقناکم من تراب ثم من نطفة
هُوَ الَّذِي خَلَقَكُم مِّن تُرَابٍ ثُمَّ مِن نُّطْفَةٍ ثُمَّ مِنْ عَلَقَةٍ ثُمَّ يُخْرِجُكُمْ طِفْلاً ثُم

در حقیقت ما انسان را در رسوب  درون سنگ رس (گداخته مانند سفال به عبارتی دیگر کریستال سنگ رس) خلق کردیم و سپس (نطفه بیرون آمده از آن را) در غشاء سلولی و هسته ای محکم و استوار قرار دادیم- ای مردم اگر در خلقت خود و قیامت شک دارید بدانید که ما شما را در خاک خلق کردیم و سپس از نطفه ( همه در زمین اولیه است و نه از ماوراء جهان مادی که برخی عنوان میکنند آدم از بهشت برین همراه همسرش آمدند زمین و شیطان لعنت شده را هم با خودشان آوردند). خداوند می فرماید ای بشر تو در این زمین و براساس امر خداوند که قوانین طبیعت هستند ایجاد شدی. تخیلات ذهنی را رها کنیم تا به واقعیت آیات متشابه دسترسی پیدا کنیم.

او کسی است که شما را در  خاک و سپس از نطفه بیرون آمده از درون سنگ رس  خلق کردیم و زمان بسیاری گذشت سپس به صورت طفل خردسال  بیرون آورده شدید ( ابتدا در خاک و سپس از نطفه اولیه و در پروسه تکامل انسان کامل شدید و به صورت طفل تکامل یافته  از رحم مادرانتان بیرون می آئید).

 سید محمد تقوی اهرمی 9/3/1399

بازدید: 971

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید