قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

سیاهچاله و تعریف علمی آن در قرآن


مقدمه نوشتار


چند روز پیش خبری در مورد تصویر برداری از سیاهچاله در فضا اذهان را متوجه این واقعیت سوق داد که سیاهچاله وجود دارد وحق با پروفسور اینشتین فیزیکدان برجسته بوده است و ادعای او ثابت شد. این نظریه اینشتین بر اساس محاسبات ریاضی و فیزیک تائید شده بود ولی اختر شناسان نتوانسته بودند آنرا در فضا شناسائی کنند. نتایج تصویر برداری و تجمع داده های اختر شناسی به تصویری انجامید که واقعه بزرگی برای علم اختر شناسی را رقم زد و بحث روز علمی جهان گردید. فرصت را مغتنم شمرده سری به آیات قرآن بزنیم و تعریف سیاهچاله را از بیان قرآن بدانیم. شاید برای خواننده محترم عجیب باشد که آیا واقعا می تواند موضوع به این مهمی را قرآن در 1400 سال قبل بیان کرده باشد. ابتدا تعریفی از سیاهچاله داشته باشیم.


سیاهچاله و تعریف فیزیکی آن


سیاهچاله محدوده ای است که در اطراف خود نیروی جاذبه قوی یا نیروی گرانش قوی ایجاد می کند که هر نوع ماده، نور و امواج الکترو مغناطیس را به درون خود می کشاند و گریز از آن امکان پذیر نیست. محدوده تاثیر گرانش سیاهچاله را افق رویداد می نامند. گردابی که در اثر کشش آب به درون یک چاله ایجاد می شود را دیده ایم. آب های اطراف که بسمت چاله یا سوراخ کشانده می شوند حرکت دورانی دارند و تشکیل یک شکل قیف مانند می دهند این مقایسه خوبی است برای فهم ساختار هندسی سیاهچاله، سطح صاف آب در اثر نیروی کشش سوراخ خمیده می شود و حالت قیفی به خود می گیرد. در فضا هم  ما  زمان و مکان داریم که اصطلاحا فضا نامیده  می شود حال در این مکان غبار و گاز کیهانی وجود دارد.

ستارگان یا  منفجر و غبار و گاز کیهانی در فضا پراکنده می کنند و یا در اثر گرانش قوی خود به درون سیاهچاله  فرو می روند و محو می شوند. سیاهچاله در درون خود و در منتهی الیه انتهای سوراخ به جائی ختم می شود که بسیار فشرده و داغ و چگال است و آن را سینگولاریته  می نامند همان شرایط زمان ده به توان منهای 43 ثانیه ایجاد کیهان. ماده در اثر چگالی فوق العاده به انرژی ناب  تبدیل می شود درست عکس بیگ بانک با این تفاوت که سیاهچاله ها بسیار کوچک تر و متعدد هستند. دانشمندان فیزیک از جمله اینشتین  وجود این سیاهچاله ها را پیش بینی کرده بودند  و هاوکینگ بر نقش آنها در خمیدگی فضا و زمان  و محل نابودی ستارگان تاکید کرده است و نظر داده که اطلاعات ماده در افق رویداد باقی و ذخیره می شود و تنها اطلاعات است که از ماده  به درون سیاهچاله  نمی رود. بحث های بسیار جالب و علمی درباره آن وجود دارد علاقمندان برای اطلاع بیشتر میتوانند به ویکی پدیا مراجعه فرمایند. مطلب مهم اول اینکه سیاهچاله به ستارگان مربوط می شود و اصل آن در خلقت کیهان بسیار مهم است و دوم تعریف و عملکرد آن در سوراخ خزیدن و محو شدن است و سوم ماده در تکینگی یا سینگولاریته یا احدیت به انرژی ناب تبدیل و به ماوراء محدوده ماده می پیوندد. حال به آیات قرآن در این موارد اشاره کنیم.


قرآن و بحث سیاهچاله


و فلا اقسم به مواقع النجوم پس به جایگاه ستارگان سوگند که اگر بدانید که این سوگند بسیار عظیم است. خداوند به بزرگترین رویداد در جهان مادی قسم می خورد که وحی به پیامبر اسلام حقیقت دارد- مواقع النجوم و ارتباط آن با وحی –کلیک فرمایید.
وَالنَّجْمِ إِذَا هَوَى- قسم به ستاره چون فرو می ریزد و محو می شود. هوی دارای دو معنی اصلی در آیات قرآن است هلاک  و محو شدن و دیگری هوی و هوس تمایلات شیطانی. هوی به مفهوم نابود شدن را در آیات زیر ملاحظه فرمایید.


حُنَفَاء لِلَّهِ غَيْرَ مُشْرِكِينَ بِهِ وَمَن يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَكَأَنَّمَا خَرَّ مِنَ السَّمَاء فَتَخْطَفُهُ الطَّيْرُ أَوْ تَهْوِي بِهِ الرِّيحُ فِي مَكَانٍ سَحِيقٍ –حج 31
جزء روی آورندگان به خداوند باشید نه مشرکین، کسی که به خداوند شرک آورد هم چون کسی یا چیزی است که از آسمان فرو افتد و مرغی او را برباید و یا تند بادی او را از محل محو کند. تهوی معنی محو شدن از مکان خود را می دهد. فرو افتادن و محو شدن این تداعی معنی را در هوی می دهد. آیه دیگری را مثال میزنیم –آیه 81 سوره طه
كُلُوا مِن طَيِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاكُمْ وَلَا تَطْغَوْا فِيهِ فَيَحِلَّ عَلَيْكُمْ غَضَبِي وَمَن يَحْلِلْ عَلَيْهِ غَضَبِي فَقَدْ هَوَى-از خوراکی های پاکیزه که رزق و روزی شما کرده ام بخورید و در آن زیاده روی نکنید که خشم من را در پی دارد و خشم من بر کسی فرود اید نابود شدنی است وَمَن يَحْلِلْ عَلَيْهِ غَضَبِي فَقَدْ هَوَى. فیزیک وشیوه نزول وحی در قران- 


ما مطلب خودمان را از این دو آیه بر گرفتیم. پس معنی ایه شریفه وَالنَّجْمِ إِذَا هَوَى ،قسم به ستاره چون نابود می شود و یا با مقایسه با آیات فوق فرو میافتد و محو می شود. علم فیزیک ثابت کرده است که مرگ ستارگان محو شدن آن ها در سیاهچاله است.


فَلَا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ - الْجَوَارِ الْكُنَّسِ-قسم به ستاره هنگامی که پنهان می شود و سریع به سوراخی می خزد و از دیدگاه محو میشود. در زیر معنی خنس و کنس عینا از تفسیر المیزان بیان میشود.


"خنس جمع خانس است، همچنان که طلب جمع طالب است و مصدر آن خنوس به معنی گرفتگی و تاخر و استتار می آید و کلمه جواری جمع جاری هاست، و مصدر جری به معنای سیر سریع است که معنائی است استعاره از جریان آب و کلمه کنس جمع  کانس است و مصدر کنوس به معنای داخل شدن وحشی ها از قبیل آهو و طیور به درون لانه اش است لانه ای که برای خود اتخاذ کرده و در آن جایگزین شده. "

بنابراین کنس همان معنی سیاهچاله را میدهد. جائی که ستاره در آن محو و از دیدگاه پنهان میشود این نوع آیات تمثیلی بیان شده. مفهوم آن را باید استخراج کنیم. قرآن آن را کنس نام گذارده و علم بلاک هول، معنی والاتر از علم اختر شناسی در آیات فوق این است که هر ستاره ای دارای جایگاه خاصی است که به همان سیاهچاله وصل است. یعنی سیاهچاله هم محل تولد وهم محل نابودی ستاره است. کلمات خنس و کنس در قرآن و واقعیت عینی وحی-کلیک فرمایید.

 
ستارگان در جایگاه معینی که برنامه ریزی الهی است مانند خنس و کنس اجرام سماوی و غبار کیهانی را جذب می کنند و متولد میشوند و همان جا همراه سیاهچاله خود حرکت می کنند و هنگام نابودی به همان جایگاه فرو می روند و نابود می شوند. از آیات  قرآن چنین استنباط  می شود و این جهان بینی قرآن است و علم اختر شناسی هم اخیرا در این موضوع که عاملی باعث میشود غبار و گاز کیهانی در یک نقطه معینی جذب شوند و فشرده و داغ شوند و در اثر فشردگی حرارت به میلیون ها درجه برسد. دانشمندان روی این موضوع که تولد و مرگ ستاره به سیاهچاله خاص او ارتباط دارد. 


قرآن این موضوع مهم را باز کرده که ستارگان به سیاهچاله ای مخصوص خود چسبیده اند و این پدیده را عظیم می داند و به آن قسم می خورد و تذکر می دهد که این قسم بسیار بزرگی است. فلا اقسم به مواقع النجوم این مفهوم والائی علمی دارد و پر معنی است و میتواند به یک مشکل علم اختر شناسی را که سالها است در آن متمرکز شده اند کمک کند. این سوال در علم مطرح است که فشردگی ایجاد  گرانش و حرارت می کند و یا بر عکس گرانش فشردگی را ایجاد می کند. ولی منطق علمی می گوید خود به خود گاز و غبار کیهانی نمی توانند بهم بپیوندند و جرم بزرگی ایجاد کنند و گرانش به وجود آید. بحث جالبی است که مقاله ای در این ارتباط در دست تدوین دارم. انشاء الله  خداوند توفیق عنایت فرماید. ذهن را باید از تصورات کهن آزاد کرد و ابزار علم را برای تاویل آیات متشابه بکار برد و خواهیم دید چه تعداد زیادی اعجاز علمی در قرآن کشف می کنیم-سید محمد تقوی اهرمی فروردین 1398.ویرایش جدید خرداد 1399-ویرایش جدید اسفند 1402

 

بازدید: 2670

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید