قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

خلقت انسان از نخستین واکنش شیمیائی آغاز شد نظریه قرآن

مقدمه نوشتار


آب خالص رسوب ندارد اما آبی که مواد شیمیائی آلی خوراکی را در درون خود دارد که محلول شیمیائی می نامند اگر در شرایطی قرار گیرد و آب آن تبخیر شود رسوبی باقی می گذارد ، حال از کجا بدانیم که رسوبی که ته نشین می شود ترکیبات آلی شیمیائی است یا مخلوط گچ و سنگ است. بسیار ساده است مقداری از محلول آبکی مواد پروتئنی و چربی و قند که از عناصر پایه ژنوم موجودات زنده است را با قطره چکان بر روی سنگ داغ قرار دهیم چه باقی می ماند رسوب سیاه و نرم و چسبنده ، امتحان کنید. موارد ساده تر در دسترس است مقداری آب گوشت را امتحان کنید همان رسوب سیاه ونرم یکسانی می دهد و سنگ باید داغ باشد مانند سنگ سفال یا کوزه که از کوره بیرون آمده و هنوز بسیار داغ است.

چرا رسوب سیاه و نرم و چسبنده است؟ زیرا اکثر ترکیبات آلی کربن دارند و پیوند های شیمیائی پاره می شوند هیدروژن و ازت به صورت گاز بخار می شوند فسفر و گوکرد که در صد کمی در آن رسوب دارند عامل چسبندگی و بقیه چیزی جز کربن نیستند که به آن دوده می گویند. دانشمندان زیست شناسی این توده سیاه را در شهاب سنگ ها پیدا کرده اند و برای همین است که حدس می زنند که حیات از فضا به زمین آمده است آن ها نمی خواهند باور کنند که حیات یک امر ماوراء مادی است و در زمین رخ داده و آن را به فضا ربط می دهند، در حالی که همه سیارات سنگی کوچک و بزرگ مانند زمین بودند و هم زمان ایجاد و در حال سرد شدن بودند و به محض سرد شدن کربو هیدرات ها و آب و سایر به وجود آمده اند ولی شرایط طوری بوده که نتوانستند ادامه حیات دهند یا زود سرد شدند و با سایر سیارت برخورد کرده و تکه تکه شده اند. ارتباطی با فضا ندارند باقیمانده ضایعات توده ابری خورشید هستند. دقیقا زمانی که این رسوب در سنگ رس داغ تشکیل شد سرد و متلاشی شدند و در بسیاری هم وجود ندارد زیرا قبل از آن از بین رقتند و تکه هائی از آن ها به صورت شهاب سنگ به زمین برخورد می کنند.

حال چرا می گوئیم انسان از مواد شیمیائی اولیه در زمین تازه متولد شده خلق شد و نه از گل و خاک، زیرا در آن زمان در زمین خاکی وجود نداشت که گل شود و زمین جوی نداشت که متعفن شود. این تصورات ذهنی غلط که باعث انحراف از مفهوم آیه می شود نتیجه تبعیت از نظر گذشتگان است که پایه تفاسیر قرآن برآن نهاده شده و آگاهی زمان امکان تصور دیگری را نمی داد. بنابراین در یک پروسه شیمیائی هنگامی رسوب تشکیل می شود دو عامل باعث ته نشین شدن رسوب می شود. اول محفظه کم حجم و دوم داغ بودن و تغلیظ محلول درون آن محفظه. وقتی از این دو سحن به میان آید محفظه ای باشد و آب محلول که ترکیبات شیمیائی را دارد در آن با آب کم و تبخیر مواجه شود و رسوب هم در سنگ رس ته نشین شود. به مفهوم انجام یک واکنش شیمیائی است هدف این نوشتار رسیدن به خلق انسان از مواد اولیه شیمیائی که مهمترین بحث دانشمندان زیست شناسی و تکامل است که دقیقا در قرآن به آن اشاره شده است.

زمان رخداد ته نشین شدن این رسوب و نام آن

حال می توانیم آیه و لقد خلقنا الانسان من صلصال من حمامسنون را درک کنیم. صلصال کالفخار داغ است و درون خود فضای خالی ریزبین لایه های خود دارد و آب ترکیبات ساده را در خود حل و به درون لایه سنگ رس می برد و آنجا پروسه شیمیائی صورت می گیرد و رسوب حاصل می شود. در واقع ما انسان را در سنگ رس و از رسوب سیاه و نرم حما مسنون خلق کردیم. پس دو عامل اصلی شروع خلق انسان محفظه سخت و رسوب نرم در آن است .آب این جا چه نقشی بازی کرده است. تمامی واکنش های شیمیائی در آب صورت می گیرد و آبی که ترکیبات شیمیائی ساده اولیه حیات را در خود که داغ بود حل و به داخل لایه های سنگ رس می کشاند و باید رسوب را بگذارد و خارج شود بنابراین سنگ رس ظرفی است که خداوند متعال آزمایش شیمیائی خلق انسان را در آن انجام داده است.


تفاوت رسوبی که برای تشبیه در بالا اشاره شد با این رسوب در این است که که ما با قطره چکان محلول را بر روی سنگ داغ می چکانیم در هوای آزاد اکسیژن دار. بنابراین رسوب متلاشی می شود ولی در سنگ رس در زمین اولیه اکسیژن وجود ندارد و دوم محفظه جای خالی ندارد و سیستم بسته است و رسوب با طبقات پائین و بالای لایه سنگ رس محفوظ است و نوع رسوب قابل مقایسه با رسوب اشاره شده نیست و در حقیقت آب از دورن محفظه بیرون می رود و رسوب که تحولاتی در سنگ رس را پشت سر گذاشته و باعث پلیمریزه شدن ترکیبات آن شده دست نخورده یعنی متلاشی نشده باقی می ماند و ترکیبات درون آن بعد از سرد شدن پوسته جامد زمین با آب فراوان شسته و در آب قرار می گیرد و در زمان تبخیر آب و یا هنگام قرار گرفتن در آب فراوان مولکول زنجیره ای درون حما ممسنون حیات ناقص اولیه را دریافت می کند. ماده شیمیائی آماده شده بی جان، جان دار می شود، چیزی که رسوب شده حما مسنون است همان توده سیاه نرم. خَلَقَکُمْ مِنْ تُراب ثُمَّ مِنْ نُطْفَة و مفهوم علمی آن


نکته ای که دانشمندان نتوانسته اند دریابند. قرار گرفتن حیات در مولکول بی جان است که خداوند می فرماید از درون سنگ رس نطفه امشاج بیرون می آید یعنی حیات در حما مسنون قرار داده می شود و نطفه هم از حما مسنون به آب برای ادامه حیات خارج می شود. نطفه هم مولکول ار.ان.ای پایه ژنوم موجودات زنده است. چرا نطفه است دانشمندان بعد از کشف علم ژنتیک و تحولات که در ژنوم و کروکوزوم موجود زنده رخ می دهد. این مولکول زنده که از پایه ژنوم درست شده را نطفه اولیه حیات نامیدند. اشاره قرآن به نطفه که در سنگ رس خلق می شود هم نطفه نامیده که اعجاز علمی قرآن است. اگر ایات را بدون پیش داوری های ذهنی درست تعریف کنیم و دانشمندان بدانند که در قرآن چه آیات صد در صد علمی و مطابق علم روز در قرآن است ایمان آنها به خدا محکم می شود. بنابراین کسانی که تعریف ابن عباس را که نطفه آب مرد است را مبنای تفاسیر قرار دهند بزرگترین ضربه را به قرآن می زنند و عذاب خداوند در انتظار آنها است. بر اساس آیه زیر این را می گویم.

هَلْ يَنْظُرُونَ إِلَّا تَأْوِيلَهُ يَوْمَ يَأْتِي تَأْوِيلُهُ يَقُولُ الَّذِينَ نَسُوهُ مِنْ قَبْلُ قَدْ جاءَتْ رُسُلُ رَبِّنا بِالْحَقِّ فَهَلْ لَنا مِنْ شُفَعاءَ فَيَشْفَعُوا لَنا أَوْ نُرَدُّ فَنَعْمَلَ غَيْرَ الَّذِي كُنَّا نَعْمَلُ قَدْ خَسِرُوا أَنْفُسَهُمْ وَ ضَلَّ عَنْهُمْ ما كانُوا يَفْتَرُونَ-

به تاویل هایی که در دنیا می کردید نگاه کنید روزی که تاویل ها آشکار شود آنانی که تاویل ها را فراموش کرده اند و متوجه می شوند که تاویل هائی غلط در ذهن داشته اند گویند رسولان خدای ما به حق بیان داشتند و ما خلاف تاویل می کردیم آیا آن شفیعانی که در ذهن داشتیم ( شفیعانی برای ما است) که شفاعت کنند ( کجا هستند) که مارا به دنیا بر گردانند تا تاویل واقعی را بیان کنیم ( ندا می آید) خیر عملی نیست و شفیعان را که به دروغ سرمایه خود می پنداشتند را از دست دادند توجه فرمائید این خطاب به کافران نیست مسلمان هستند و به خدا و شفیعان اعتقاد داشتند و بت پرست هم نبودند. این آیه می فرماید تخیلاتی که در همه موضوعات سر هم کردید دروغ از آب در آمد. این آیه را دقیقا طوری ترجمه و تفسیر می کنند که مفهوم آیه عوض شود.


هَلْ يَنْظُرُونَ إِلَّا تَأْوِيلَهُ-را چنین ترجمه و تفسیر می کنند- آيا (كافران ؟) جز تأويل كتاب (تحقّق تهديدهاى قرآن ؟)، انتظار ديگرى دارند؟ بفیه آیه هم همین منوال ترجمه کرده اند. خودتان به ترجمه رایج این آیه رجوع فرمائید.

آیات خلقت انسان همه در یک راستا به تکمیل خلقت انسان می پردازند و بنابراین جدا وتفکیک ازهم نباید معنی کرد. زمان این رخداد در یک آیه بیان شده خلقت ساختار مادی در آیه دیگر و ماء مهین همان آب کم که در آن رسوب حما مسنون رخ می دهد و در آیات دیگر همه با هم ارتباط دارند. ربط دادن این آیات به زمان کنونی و آب مرد و رحم زن مخدوش کردن حقیقت خلقت انسان است که در قیامت باید جواب گوی خدا باشند. اکثر ریشه این تفاسیر در خلقت انسان از آگاهی های حاکم در زمان صدر اسلام منشاء شده است. در چهار آیه 9 تا 12 سوره فصلت راز و پیدایش زمین و رخ داد حیات را بیان می فرماید.

اقوات مواد آلی خوراکی است که که در درون سنگ رس چهار دوره مختلف شیمیائی را گذرانده است که به رسوب حما مسنون منتهی می شود. زمان رخداد خلق اولین نطفه حیات ار می توان از آیات 9تا 12 سوره فصلت بیرون آورد این چهار آیه پیدایش زمین تا بنای هفت طبقه جو زمین و شفاف شدن جو آن است.


آیه 9 میفرماید ما زمین را در دو دوره خلق کردیم و آیه بعد ادامه می دهد وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِن فَوْقِهَا وَبَارَكَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ سَوَاء لِّلسَّائِلِينَ-و زمین پس از سپری کردن دو دوره خلق که هنوز مذاب است و دارد سرد می شود پوسته جامد را روی زمین قرار می گیرد و در آن برکت که سنگ رس است گذارده می شود. این سنگ بعد از چند میلیارد سال فرسایش می یابد و به خاک پر برکت کشاورزی تبدیل می شود. پس پوسته جامد دارای سنگ رس است وَ جَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِن فَوْقِهَا وَبَارَكَ فِيهَا.قدر فیها اقواتها فی اربعه ایام- اقوات مولکول های ساده خوراکی که هنوز به هم وصل نشده اند در همین سنگ رس که مراحل بداء خلق الانسان من طین را می گذراند ولقد خلقنا الانسان من صلصال من حما مسنون ختم می شود. بنابراین زمین دو دوره خلق خود را پشت سر گذاشته و در آیه بعد پوسته جامد روی ان قرار داده می شود و قبل از ثم استوی الی سماء و هی دخان آیه 11( ایه بعد) قبل از پرداختن به بنای جو زمین و روی پوسته داغ رخداد زمان این رخداد است .

 

تصویر شماره 1 رخداد رسوب حما مسنون در صلصال کالفخار در پوسته جامد در حال سرد شدن وبعد از خلق زمین در دو دوره


اقوات طعام نیست اجزاء خرد شده طعام است که در مرحله آخر که حما مسنون رسوب می کند مولکول زنجیره ای نطفه حیات از به هم پیوستن مولکول های ساده شکل می گیرد مونومر هستند و به پلی مر تبدیل می شوند و آب بیرون آمده از وصل شدن مولکول های ساده جدا و بیرون رونده هستند این ماء دافق است که بین جسم سخت صلصال و جسم نرم توده سیاه حما مسنون بیرون می جهد که این اب را هم آب جهنده مرد تفسیر می کنند. چهار دوره اقوات باضافه رسوب حما مسنون که احتمالا تحولات پلی مریزاسیون قبل از رسوب حما مسنون است دقیقا در همین چهار چوب قرار گرفته است و خلق اولین نطفه حیات که نطفه امشاج است. نتیجه واکنش های چهار دوره اقوات در بین لایه های سنگ رس و از رسوب حما مسنون، مولکول زنجیره ای کد دار RNA نطفه امشاج است.در مقاله چگونگی روند پیدایش حیات در زمین اولیه از نظر قران شرح داده ام. حال به آخرین چهارچوب منشاء حیات از عناصر شیمیائی که تمامی نظریه ها حول این محور بحث شده است.


تکامل شیمیائی و نقش آن در پیدایش حیات

الکساندر اوپارین، زیست شناس معروف روس در اثر خود در سال 1936 به نام «منشاء حیات روی زمین» توضیح داد که چگونه مراحل شکل گیری مولکول اولیه حیات در زمین اولیه صورت گرفته است. نظریه او توسط دانشمندان دیگر مورد استفاده قرار گرفت و گسترش یافت، دانشمندان بر آن اساس مراحل اولیه ایجاد حیات را در پنج مرحله مطابق تصویر زیر در نظر گرفتند و برای اثبات آن نظریه های مختلفی اعلام شد که در نهایت به نظریه دنیای ار.ان.ای ختم شد که آخرین نظریه بر اساس شکل گیری پایه ژنوم موجودات زنده مورد تائید اغلب دانشمندان قرار گرفته است دوره اول مولکول های معدنی نامیده شده که هیدروژن (H2)، آب (H2O)، متان (CH4) و آمونیاک (NH3) بودند. این ها باید با یکدیگر واکنش داده و مولکولهای آلی مانند اسیدهای آمینه، پیریمیدین ها، پورین ها و قندها را تشکیل دهند که در دوره دوم قرار گرفته است واکنش های پلیمریزاسیون و پلی تراکم ناشی از این بیوپلیمرها مانند اسیدهای نوکلئیک، پلی ساکاریدها و پروتئین ها در مرحله سوم است که این طور تعریف شده " مولکول ها برای تشکیل در فضاهای واکنش بسته جمع می شوند که آن را پیش نطفه یا پروتوبیونت ( به محفظه بسته درون سنگ رس توجه فرمائید)، پیش سازهای سلول ها، که قبلا متابولیسم و تحریک پذیری را نشان می دادند، اما هنوز هیچ گونه وراثتی نشان ندادند. این وظیفه توسط RNA حاصل انجام شد. در نهایت اولین موجودات زنده به نام پروکاریوت ها ظهور کردند. این خلاصه نظر دانشمندان در منشاء حیات در زمین اولیه است.این پیدایش تدریجی حیات را تکامل شیمیایی می نامند.

 


تصویر شماره 2 مراحل منشاء حیات از نظر دانشمندان زیست شناسی ، دوره اول مولکول های معدنی نامبرده شده که در حقیقت مولکول های آلی هستند

مقایسه نظر قرآن با مراحل فوق


اقوات مولکول های ساده است که پس از به هم پیوستن، مولکول های زنجیره ای پروتئین ها را به وجود می آورند و کلمه سواء للسائلین برای نیازمندان به آن مفهوم علمی خاصی دارد ، آیا انسان و سایر جانداران منهای ویروس ها و باکتری ها می توانند از اقوات استفاده کنند. مسلما خیر جانداران از طعام استفاده می کنند که بعد از حدود چهار میلیارد سال که گیاهان پهن برگ و مراتع بر روی خشکی شققنا الارض شقا شده ایجاد شدند. به آیات زیر نگاه کنیم آیات 27 الی33 سوره نازعات توجه فرمائید.

أَأَنتُمْ أَشَدُّ خَلْقًا أَمِ السَّمَاء بَنَاهَا- رَفَعَ سَمْكَهَا فَسَوَّاهَا- وَأَغْطَشَ لَيْلَهَا وَأَخْرَجَ ضُحَاهَا- وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَلِكَ دَحَاهَا- أَخْرَجَ مِنْهَا مَاءهَا وَمَرْعَاهَا- وَالْجِبَالَ أَرْسَاهَا- مَتَاعًا لَّكُمْ وَلِأَنْعَامِكُمْ- آیا خلق شما مهم تر است یا بنای آسمان (جو زمین )–آسمانی که سقف آن را بالا برد (یک طبقه کم ارتفاع به بالا گسترش داد) و سپس آن را سر و سامان داد و تکمیل کرد ( هفت طبقه جو زمین شکل گرفت و جو شفاف و زمین آرام گشت) - و شب آن را تاریک و روزش را روشن گردانید-( به دلیل جو شفاف و دارای مولکول های هوا شب و روز ماهیت خود را یافتند) و بعد از آن ( بعد از تشکیل جو هفت طبقه زمین و پیدایش شب و روز روشن و تاریک) زمین (خشکی) را گسترش داد بعد ذلک به معنی بعد از اتفاق فوق خشکی را گسترش داد که همان حرکت قاره ها  منظور است آخر این دوره کوه ها پدید آمدند و چشمه زار ها روان شدند - و در آن چشمه ها و مراتع را بیرون آورد- و کوه ها را استوار و پا بر جا تثبیت کرد - متاعی است برای شما و چهار پایان شما. مَتَاعًا لَّكُمْ وَلِأَنْعَامِكُمْ.

به کلید واژه اشاره شده در بالا رسیدیم متاعا لکم و لانعامکم یعنی متاع طعام  که انواع سبزی جات و میوه جات و درختان ثمر دار و مزارع و مراتع سرسبز برای انسان در اختیار گذاشته شد. حال به این آیه که آیه ای که طعام را شرح می دهد نگاه کنیم. 25 سوره عبس دقت فرمائید کوه ها بعد از تفکیک و گسترش قاره ها ایجاد شدند و رواسی با کوه فرق دارد

فلْيَنْظُرِ الْإِنْسانُ إِلى‌ طَعامِهِ- أَنَّا صَبَبْنَا الْمَاء صَبًّا-ثُمَّ شَقَقْنَا الْأَرْضَ شَقًّا- فَأَنبَتْنَا فِيهَا حَبًّا- وَ عِنَباً وَ قَضْباً - وَ زَيْتُوناً وَ نَخْلًا وَ حَدائِقَ غُلْباً وَ فاكِهَةً وَ أَبًّا - مَتاعاً لَكُمْ وَ لِأَنْعامِكُمْ- پس انسان به طعام خود بنگرد ما آب را آن گونه كه بايد، (از آسمان) فرو ريختيم. سپس زمين را به خوبى شكافتيم ( قابل کشت ساختیم). و در آن، دانه رويانديم. و نيز انگور و سبزيجات، و زيتون و نخل خرما، و باغهاى پردرخت، و ميوه و چرا گاه و این متاعا لکم و لانعامکم این این مکمل آیه فوق است

به استناد آیات فوق اقوات طعام نیست .طعام پروتئین ها نوکلئوتیدها، قندها و چربی ها همه مولکول های زنجیره ای خوراکی هستند. باید در معده جانداران هضم و به مولکول های ساده شکسته شوند تا در سلول ها قابل استفاده گردد .در حقیقت طعام در معده برای مصرف سلول ها که همان ساختار یوکاریوت ها را دارند که همان اولین نطفه تکامل یافته با ژنوم کامل و خاصیت تکثیر پذیری جنسیتی و دارای کروموزوم ها جنسیتی هستند که بدن جاندارن از به هم پیوستن همین یوکاریوت ها تشکیل شده اند.

حال سواء للسائلین برای نیازمندان به این اقوات باکتری ها هستند که با توجه به دارا بودن ژنوم در غشاء هسته ای و سلولی به نطفه نامیده شده اند که قرار است از حما مسنون و در صلصال نطفه امشاج بیرون آید و در آب به انواع باکتری ها تبدیل و پروسه تکامل را سپری کند پروکاریوت ( به زبان آلمانی پرو کارییونت) این باکتری ها در سه دوره تاریکی های زمین که جوی دخان و تیره داشته اند و قرآن آن را ظلمات ثلاثه نامیده حاکمیت حیات را در دست داشته اند وآخرین آن ها سیانو باکتری ها بودند که به تولید اکسیژن پرداختند و پانضد میلیون شال طول کشید که خداوند سماء جو اولیه زمین را بالا یرد و رفع سمکها و فسواها، سامان داده شد.


قسمت سیز رنگ تصویر سه دوره تاریکی ها که هر دوره حدود پانصد میلیون سال بوده است نشان می دهد و هنگامی که جو اکسیژن دار، آرام و شفاف شد یوکاریوتها که همان علقه اولین تک سلولی تکامل یافته با ژنوم کامل دی.ان.ای است پا به عرصه وجود می گذارد. این باکتری ها تا علقه در حقیقت تحولات مولکول های شیمیائی ار.ان.ای و دی .ان.ای در پروسه تکامل بودند. که از دوره تکامل شیمیائی به دوره تکامل بیو لوژی رسیده اند. باکتری ها ی اولیه حیات پروکاریوت (به زبان آلماانی پروکاریونت ها) در سماء هی دخان که به سه دوره تاریکی های ثلاثه در قرآن نام برده شده است و برای حفاظت از این باکتری ها جو تاریک و دودی و نور خورشید به باکتری ها خسارت وارد نمی ساخت و اکسیژن هم در جو نبود.

وَالسَّمَاء وَالطَّارِقِ- وَمَا أَدْرَاكَ مَا الطَّارِقُ- النَّجْمُ الثَّاقِبُ- إِن كُلُّ نَفْسٍ لَّمَّا عَلَيْهَا حَافِظٌ-قسم به جو طارق تو چه دانی طارق چیست تاریکی است که نور ستاره نجم الثاقب درآن نفوذ می کند و این طارق تمامی هویت ها را زیر چتر حفاظتی خود محفوظ نگه داشته کل نفس اشاره به نفس های اولیه حیات است که به نفس واحده ختم می شوند.

 


تصویر شماره 3 تکامل اتمی و شیمیائی از ابتدای خلق زمین و تشکیل پوسته جامد بر روی آن قبل از بنای هفت طبقه جو زمین (رنگ آبی) و بعد از آن


وقتی از اقوات سخن می رود چهار دوره تشکیل مولکول های سادهای است که می خواهند اولین مولکول زنجیره ای حیات را بسازند و مسلما باید قبل از بیو پلی مر در دوره سوم تصویر 2 باشد. به عبارتی نظر قرآن چهار دوره اقوات در دوره اول و دوم تصویر 2 قرار گرفته و مرحله پلی مر رخدادی است که هنگام رسوب حما مسنون به وقوع پیوسته و در محفظه بسته درون لایه سنگ رس کد بندی و رمز گذاری می شود که همان پروبیونت است که اولین نطفه امشاج که مولکول RNA در درون یک لایه ناقص چربی قرار داشت و این نطفه یک ویروس بوده که با هم امشاج شده و باکتری ها را به وجود می آورند که در مقاله نطفه امشاج نبتلیه به آن پرداخته ام. این تحولات واکنش های شیمیائی اولیه حیات از نظر علم و قرآن است. حال این چهار دوره اقوات که خداوند می فرماید قدر فیها اقواتها فی اربع ایام .این چهار دوره دقیقا و بر اساس پلان خداوند متعال قدر با تشدید دال یعنی با برنامه ریزی مدون صورت می گیرد خلق نمی شوند بلکه مقدمات خلق نطفه امشاج است. این دوره نکات بسیار مهم شیمیائی دارد که از نظریه های علمی کنونی جلوتر است که نیاز به مقاله جداگانه ای دارد. سید محمد تقوی اهرمی 21/1/1400-ویرایش جدید 3/2/1403

 

بازدید: 1179